kWh energie

kWh energie

Wilt u meer grip krijgen op uw uitgaven aan zakelijke energie? Bent u niet tevreden met uw huidige tarief per kWh elektriciteit en kubieke meter gas? Begin dan nu met zakelijke energie vergelijken via de energievergelijker. Het mooie is dat u een energieadvies op maat krijgt. Op basis van uw specifieke energieverbruik wordt berekend wat voor u de beste energiedeal is.

Waarom energie vergelijken zakelijk?

Zakelijke energie vergelijken met een vergelijker levert u een grote tijdsbesparing op. U hoeft niet meer zelf de tarieven per kWh energie en per kubieke meter gas op te zoeken. De leverancier met het laagste energietarief is trouwens niet automatisch de goedkoopste. Ook de hoogte van het vastrecht speelt mee bij zakelijke energie vergelijken. Dit is een vast bedrag aan administratiekosten die leveranciers in rekening brengen. De hoogte van het vastrecht loopt sterk uiteen. Gelukkig kijkt onze zakelijke energievergelijker naar alle kostenposten. Dus ook naar netwerkkosten, btw en energiebelasting.

Vergelijken zonder verplichtingen

Wellicht laat u energie-aanbiedingen automatisch aan u voorbij gaan. U bent tevreden met uw huidige leverancier. Zo betaalt u jarenlang uw energierekening. Deze loyaliteit is erg prettig voor de leverancier van zakelijke energie, maar minder goed voor uw bedrijfsfinanciën. U heeft nog niet eerder geprofiteerd van de welkomstkortingen voor nieuwe klanten.

Is de korting hoog genoeg voor u?

Door onze vergelijker te gebruiken ziet u dat er wel honderden euro’s verschil zit tussen het duurste en goedkoopste energieproduct. Beoordeel vervolgens zelf of u deze besparing wilt pakken of alles hetzelfde wilt houden. Komt u er in de vergelijker achter dat u al heel voordelig uit bent? Dan kunt u natuurlijk met een nog positiever gevoel klant blijven bij uw huidige leverancier van zakelijke energie.

Hoe werkt energie vergelijken zakelijk?

Wilt u uitzoeken of u nu goed zit bij uw leverancier? Pak dan nu uw energierekening erbij en neem uw verbruik over in de vergelijker. Heeft u aanvullende wensen voor uw zakelijk stroom of zakelijk gas? Bijvoorbeeld groene energie of een contract voor bepaalde of onbepaalde tijd? Geef dit dan aan in de handige filterfunctie. U krijgt nu een overzicht van de beste actuele energiedeals op basis van uw wensen.

Energie vergelijken, zakelijk of partiulier?

Bent u zzp’er en werkt u thuis? Dan kunt u evengoed de zakelijke energievergelijker gebruiken voor stroom en gas. Soms wordt er op de consumentenmarkt sterker gestunt dan op de markt van zakelijke energie. Wilt u energie aanvragen voor een pand met een zakelijke bestemming, dan bent u aangewezen op energie vergelijken zakelijk.

Gebruik de overstapservice

Ziet u een energie-aanbieding met gunstige voorwaarden? Zakelijke energie vergelijken is stap 1. Stap 2 is het afsluiten van een energiecontract. Wellicht ziet u op tegen het overstapproces. Gelukkig kunt u bij de meeste leveranciers gebruikmaken van een handige overstapservice. Uw huidige leverancier van zakelijke energie wordt voor u opgezegd.

Tip: kijk altijd goed na wat uw opzegtermijn is. Meestal is dit 1 maand. Bij een contract met een einddatum is het vaak voordelig om nog even te wachten met overstappen in verband met een overstapboete.

Goed om te weten: via onze vergelijker krijgt u vaak extra korting op zakelijke energie, zodat u voordeliger uit bent dan direct bij de leverancier.

Deel deze pagina

Nu energie zakelijk vergelijken!

Huur óf koop nu zonnepanelen

Bespaar met LED tot 80% op uw lichtverbruik

Joost - Energiespecialist

Vrijblijvend advies nodig?

Onze specialisten zijn hier om te helpen, elke werkdag van 08:30 uur – 17:30 uur.

5/5

8,9/10

Op basis van 1.700+ reviews

Vrijblijvend advies nodig?

Onze specialisten zijn er om u te helpen op de traditionele werkdagen en tijden.

Telefonisch

Binnen 1 minuut helpen onze energiespecialisten u verder.

Terugbelverzoek

Wij bellen u op het door u aangegeven tijdstip.

Live chat

Binnen 4 minuten chat u met een van onze specialisten.