Greenchoice zakelijk
Greenchoice zakelijk

Greenchoice zakelijk

Steeds meer ondernemers in Nederland stappen over op groene zakelijke energie. Dat is niet heel vreemd: de interesse voor duurzaamheid groeit met het jaar bij zowel ondernemers als consumenten. Gelukkig zijn er in Nederland een aantal energiebedrijven te vinden waar u voor een goede prijs groene zakelijke energie af kunt nemen. Greenchoice is een van die bedrijven waarbij de focus op de aarde enorm belangrijk is. Het team achter Greenchoice wil net als haar klanten een handje helpen aan een beter milieu door groene energie te leveren. Ook klaar om in zee te gaan met Greenchoice als zakelijke energieleverancier? Hieronder leest u meer over Greenchoice zakelijk.

Zakelijke energie van Greenchoice

Greenchoice heeft een duurzame missie: Nederland groener maken. Daarom voorzien ze hun klanten van 100% groene stroom en stimuleren ze iedereen om energie te besparen. Voor grijze zakelijke energie bent u hier dus niet aan het juiste adres. Greenchoice is gevestigd in Rotterdam en is met ongeveer 250 medewerkers een redelijk klein (en jong) bedrijf. Toch is menig Nederlander, zakelijk of particulier, klant bij Greenchoice. Het energiebedrijf is sinds 2001 actief op de energiemarkt en onderscheidt zich van andere energieleveranciers door het feit dat ze alleen groene energie leveren; energie die uiteindelijk het liefst volledig Nederlands is.

Als zakelijke klant met de nodige wensen omtrent duurzaamheid zit u bij Greenchoice dus helemaal goed. De groene stroom van deze energieleverancier wordt uit natuurlijke bronnen opgewekt. 70% van de stroom die het bedrijf levert is Nederlands, maar het doel is om dit ooit 100% te laten zijn. Naast groene energie levert Greenchoice bosgecompenseerd gas: gas dat verbruikt wordt, wordt gecompenseerd met bos- en klimaatprojecten. Een van die projecten is het zogeheten Greenchoice Bosspaarplan; een project waarbij het groen in de Amazone centraal staat.

Greenchoice grootzakelijk en greenchoice mkb

Greenchoice levert groene stroom aan huishoudens en bedrijven. Hierbij werkt het energiebedrijf met drie verschillende energiecontracten. Zo heeft u de keuze uit contracten voor wind uit Nederland, groen uit Nederland en biomassa uit Nederland. Bij alle energiecontracten en tarieven wordt het gas volledig gecompenseerd door bosprojecten. De tarieven Greenchoice zakelijk hangen af van een aantal voorwaarden. Hierbij wordt er bijvoorbeeld gekeken naar uw jaarlijkse energieverbruik. Ook is zakelijke energie Greenchoice over het algemeen goedkoper wanneer u een langer contract afneemt.

U kunt bij Greenchoice bijvoorbeeld kiezen voor een energiecontract voor 1 jaar of een energiecontract voor 3 jaar. Hierbij heeft u ook nog eens de keuze uit een vast of een variabel tarief. Bij een zakelijk energiecontract met een variabel tarief zijn de tarieven heel anders dan bij een vast energiecontract. Zo heeft u bij zo’n contract bijvoorbeeld te maken met een daltarief en een normaaltarief. In heel Nederland geldt het normaaltarief op werkdagen tussen 07:00 en 23:00 uur, behalve in Noord-Brabant en Limburg waar dit tarief geldt tussen 07:00 en 21:00 uur. In het weekend, ‘s nachts en tijdens de feestdagen geldt een laagtarief.

Geld besparen op Greenchoice zakelijk

Wanneer u als ondernemer besluit om over te stappen naar Greenchoice zakelijk dan profiteert u automatisch van een paar voordelen. Zo ontvangt u bijvoorbeeld een slimme meter waarop de netbeheerder uw verbruik af kan lezen. Dat betekent dat u niet meer zelf de meterstanden door hoeft te geven en dat u online uw maandelijkse verbruik van energie in kunt zien. Andere voordelen van zakelijke energie afnemen bij Greenchoice zijn onder andere:

  • Hier weet u zeker dat u groene zakelijke energie geleverd krijgt. Greenchoice doet namelijk niet anders.
  • Greenchoice heeft als doel om 100% Nederlandse groene energie te gaan leveren.
  • Net als bij andere energiecontracten kunt u aan de slag gaan met grootzakelijke energie vergelijken of mkb energie vergelijken voor een scherpe deal.

Let op: regelmatig overstappen is aan te raden, maar doe dit niet te vroeg. Greenchoice betaalt namelijk niet uw opzegboete wanneer u te vroeg overstapt. Vrijwel alle energiecontracten hebben een opzegtermijn van 30 dagen met hier en daar een uitzondering. Schrijf die opzegtermijn op zodat u precies weet wanneer u zonder extra kosten kunt overstappen op Greenchoice zakelijk.

Adres Greenchoice

  • Greenchoice
  • Kruisplein 15
  • 3014 DB Rotterdam

Opzeggen zakelijke energie Greenchoice

Wilt u het zakelijk energiecontract bij Greenchoice opzeggen? Wij helpen u hierbij. We hebben een standaard opzegbrief die u kunt versturen naar Greenchoice.

Deel deze pagina

Nu energie zakelijk vergelijken!

Joost - Energiespecialist

Vrijblijvend advies nodig?

Onze specialisten zijn hier om te helpen, elke werkdag van 08:30 uur – 17:30 uur.

5/5

8,9/10

Op basis van 1.700+ reviews

Vrijblijvend advies nodig?

Onze specialisten zijn er om u te helpen op de traditionele werkdagen en tijden.

Telefonisch

Wij doen niet aan lange wachtrijen.

Terugbelverzoek

Wij bellen u op het door u aangegeven tijdstip.

Live chat

Chat direct met een van onze specialisten.