Engie Zakelijk

Engie zakelijk

Bent u op zoek naar een duurzame én betaalbare energieleverancier voor zakelijke energie? Check dan zeker eens de scherpe tarieven bij ENGIE Energie. ENGIE helpt u graag op weg met duurzaam ondernemen. Groene zakelijke energie is een belangrijk onderdeel van een duurzaam bedrijf. Het maakt niet uit of u groene stroom af wilt nemen of dat u zelf verantwoorde stroom wilt opwekken met behulp van zakelijke zonnepanelen. Bij ENGIE is er van alles mogelijk op het gebied van duurzame stroom en energietoepassingen. Hieronder leest u meer over het bedrijf ENGIE en de energiecontracten die u hier af kunt nemen.

 

Zakelijke groene stroom bij ENGIE Zakelijk

ENGIE gelooft dat er binnen ieder bedrijf mogelijkheden zijn om duurzaam te ondernemen. Voordat u hier een energiecontract afneemt, is het prettig om wat meer te weten over het bedrijf zelf. Van oorsprong heet ENGIE Zakelijk GDF SUEZ S.A., een samenvoeging van Gaz de France en SUEZ. U raadt het dus misschien al wel: ENGIE is een Frans energiebedrijf.

Het bedrijf is in 2008 opgericht door de fusie van bovenstaande bedrijven. In 2015 veranderde de naam officieel naar ENGIE. Ook in Nederland kunt u als consument en als zakelijke klant terecht bij ENGIE voor energie. De focus hierbij ligt op verantwoorde stroom en groene energieproducten. ENGIE wil ervoor zorgen dat heel Nederland duurzaam wordt.

Groene ENGIE energie zakelijk voor kleinzakelijk

Bij ENGIE mag u uitgaan van 100% Nederlandse groene stroom en gas. Voor kleinzakelijke energieverbruikers zoals zzp’ers en mkb’ers is er volop voordeel te scoren bij ENGIE Zakelijk. Hoewel iedere branche anders is, scoort u hier altijd ondernemersvoordeel. Dat betekent dus dat u niet alleen verantwoord bezig bent, maar u ook nog eens minder geld kwijt bent voor uw zakelijke energie.

Met groene stroom helpt u mee aan een beter milieu waarin minder CO2 wordt uitgestoot. Dat is namelijk een van de voordelen van groene energie; bij de productie ervan komt veel minder CO2 vrij dan bij de productie van grijze stroom. Dat past helemaal binnen een moderne duurzame samenleving.

Grootzakelijke energieverbruikers bij ENGIE Zakelijk

Ook voor grootzakelijke klanten is ENGIE Zakelijk een passend energiebedrijf. Bij grootzakelijke bedrijven draait het namelijk om meer dan alleen groene energie afnemen. ENGIE Zakelijk fungeert hierbij partner op het gebied van energie en geld besparen, verduurzamen van uw bedrijf, opwekken en de allesomvattende energietransitie. Hier bent u bijvoorbeeld aan het juiste adres wanneer u van plan bent om uw onderneming volledig te laten verduurzamen.

ENGIE Zakelijk denkt graag met u mee over energiebesparende toepassingen binnen uw bedrijf. Natuurlijk bent u hier ook op de juiste plek wanneer u ‘alleen’ groene grootzakelijke stroom af wilt nemen. Op de website van ENGIE Zakelijk leest u direct meer over bepaalde voorwaarden voor grootzakelijke klanten. Als grootzakelijke ondernemer moet u namelijk energiebesparende maatregelen treffen binnen uw bedrijf. De Nederlandse overheid wil namelijk dat Nederland energieneutraal wordt. Hoe kan dat beter dan door met groene stroom te beginnen?

ENGIE BespaarScan: goedkope zakelijke energie

Als klant van ENGIE Zakelijk profiteert u van een reeks voordelen. Een van die voordelen is dat u gebruik kunt maken van de ENGIE BespaarScan. Met deze tool ontdekt u binnen enkele minuten op welke manieren u energie en geld kunt besparen binnen uw branche. Bij een energiecontract van meerdere jaren scoort u regelmatig met korting de beste inzichten op uw energieverbruik. Een professionele energieadviseur komt een scan op locatie maken, u krijgt een adviesrapport op maat en ontdek online gratis of moet voldoen aan de informatieplicht.

Door een BespaarScan van ENGIE Zakelijk te laten doen, weet u welke energiebesparende maatregelen interessant zijn voor uw bedrijf. Met deze slimme investering komt u er bijvoorbeeld achter of zakelijke zonnepanelen iets voor u zijn. Of misschien betekent dit wel dat een warmtepomp, de nodige isolatie of een andere maatregel nodig is waarmee u kunt besparen op de energierekening. Natuurlijk kunt u ook altijd een energiecontract met scherp tarief scoren door zakelijke energie vergelijken. Blijf dit doen en u betaalt nooit meer te veel voor uw ENGIE Zakelijk energiecontract.

Adres ENGIE

  • ENGIE
  • Postbus 10087
  • 8000 GB Zwolle

Opzeggen zakelijke energie Engie

Wilt u het zakelijk energiecontract bij ENGIE opzeggen? Wij helpen u hierbij. We hebben een standaard opzegbrief die u kunt versturen naar ENGIE.

Deel deze pagina

Nu energie zakelijk vergelijken!

Joost - Energiespecialist

Vrijblijvend advies nodig?

Onze specialisten zijn hier om te helpen, elke werkdag van 08:30 uur – 17:30 uur.

5/5

8,9/10

Op basis van 1.700+ reviews

Vrijblijvend advies nodig?

Onze specialisten zijn er om u te helpen op de traditionele werkdagen en tijden.

Telefonisch

Binnen 1 minuut helpen onze energiespecialisten u verder.

Terugbelverzoek

Wij bellen u op het door u aangegeven tijdstip.

Live chat

Binnen 4 minuten chat u met een van onze specialisten.

Deze ondernemers hebben allemaal hun
scherpste zakelijke aanbod bekeken