Energieleveranciers

Energieleveranciers

Als je bij ons een vergelijking maakt voor je zakelijke energie, vergelijken wij o.a. de
volgende energieleveranciers:

Vattenfall

Al sinds 1994 levert Nuon elektriciteit en gas aan zowel particulieren als ondernemers. Nuon heeft sinds kort besloten de naam van het Zweedse moederbedrijf over te nemen, namelijk Vattenfall.

Eneco

Deze energieleverancier behoort tot de grootste leveranciers van Nederland en is al jaren actief op de zakelijke markt. Het bedrijf bestaat al sinds 1995 en is gevestigd in Rotterdam.

Essent

Deze gevestigde leverancier behoort tot de grote drie van Nederland en eigent zich ook steeds meer een duurzame rol toe binnen de samenleving…

ENGIE

Van oorsprong heet ENGIE Zakelijk GDF SUEZ S.A., een samenvoeging van Gaz de France en SUEZ. U raadt het dus misschien al wel: ENGIE is een Frans energiebedrijf. Het bedrijf is in 2008 opgericht door de fusie van bovenstaande bedrijven. In 2015 veranderde de naam officieel naar ENGIE.

Greenchoice

Greenchoice is gevestigd in Rotterdam en is met ongeveer 250 medewerkers een redelijk klein (en jong) bedrijf. Toch is menig Nederlander, zakelijk of particulier, klant bij Greenchoice. Het energiebedrijf is sinds 2001 actief op de energiemarkt.

NLE

Misschien komt NLE u in eerste instantie onbekend voor. De kans is groter dat u de Nederlandse Energie Maatschappij kent. Dit energiebedrijf heeft zoals de naam het al wel verklapt echte Nederlandse roots en is gevestigd aan de welbekende Coolsingel in Rotterdam.

Delta

TotalEnergies Power & Gas

Anode

Budget Energie

Deze energieleverancier is de prijsvechter van De Nutsgroep BV en is in 2011 opgericht. De Nutsgroep is een groep onafhankelijke bedrijven die actief is op de Nederlandse en de Belgische energiemarkt.

Gazprom

Gazprom Energy is een onderdeel van de internationaal bekende Gazprom Group. Dat is een van de grootste energiebedrijven ter wereld. Het energiebedrijf begon in 1989 als staatbedrijf in de Sovjet-Unie.

Audax Renewables zakelijk

Duurzaamheid heeft zich ontpopt als een cruciaal thema in de bedrijfscultuur van Nederland, een feit dat Audax Renewables, voorheen MAIN Energie, ten volle omarmt. Al meer dan twintig jaar levert dit bedrijf groene energie aan zakelijke klanten.

Nu energie zakelijk vergelijken!

Joost - Energiespecialist

Vrijblijvend advies nodig?

Onze specialisten zijn hier om te helpen, elke werkdag van 08:30 uur – 17:30 uur.

5/5

8,9/10

Op basis van 1.700+ reviews

Vrijblijvend advies nodig?

Onze specialisten zijn er om u te helpen op de traditionele werkdagen en tijden.

Telefonisch

Binnen 1 minuut helpen onze energiespecialisten u verder.

Terugbelverzoek

Wij bellen u op het door u aangegeven tijdstip.

Live chat

Binnen 4 minuten chat u met een van onze specialisten.

Deze ondernemers hebben allemaal hun
scherpste zakelijke aanbod bekeken