Bespaar met LED nu tot 80% op uw lichtverbruik

Een voordelige & efficiënte manier om direct de energiekosten van uw bedrijf te verlagen

Tot 10 jaar garantie op verlichting en installatie

Geschikt voor ieder type bedrijf

Snelle en voordelige stap naar verplichte energielabel C

Start hier uw offerte aanvraag

Geheel vrijblijvend

Inclusief gratis persoonlijke besparingsberekening

Volledige ontzorging van offerte tot en met montage

Direct iemand spreken? Bel onze specialisten op 020 – 2900 909.

5/5

8,9/10

Meer dan 1.700 klanten beoordelen ons met een

Reviews powered by Feedbackcompany

Terugverdientijd slechts 1,5 jaar

Met de huidige hoge energieprijzen verdient u een ledverlichtingsinstallatie gemidddeld al binnen 1,5 jaar terug. Logisch, want een ledlamp verbruikt maar liefst 90 procent minder energie dan een gloeilamp en 85 procent minder dan een halogeenlamp. Terwijl u er meer en betere verlichting voor terugkrijgt. Kortom, ledverlichting gaat verspilling van energie tegen en is daarom een duurzame, rendabele investering! 

Dé manier om te besparen nu de energieprijzen hoog zijn

Stroomkosten bij led 80-90% lager dan bij halogeen

Een ledlamp verbruikt tot 10 keer minder stroom dan een halogeenlamp

90% van de energie bij een conventionele lamp (zoals halogeen) gaat op aan het verwarmen van de lamp in plaats van aan het verlichten. Bij een ledlamp niet en daarom is deze aanzienlijk zuiniger in zijn energieverbruik.

A-kwaliteit verlichting geïnstalleerd door eigen monteurs

Onze ledverlichtingsoplossingen ontwikkelen en produceren we zelf. Hierdoor garanderen wij u topkwaliteit voor een scherpe prijs. Ook goed om te weten: wij hebben onze eigen monteurs in dienst met een VCA- en IPAF-certificaat op zak. Dit betekent dat onze eigen mensen de verlichting bij u installeren en veilig te werk gaan op locatie.       

Tot 10 jaar productgarantie 

U krijgt op ons product maar liefst tot 10 jaar garantie. Is uw verlichting eenmaal geïnstalleerd? Dan heeft u vijf jaar garantie op de installatie. Mocht er een armatuur defect gaan dan komen onze monteurs deze kosteloos vervangen.

Bij ieder type bedrijfspand installeren wij ledverlichting: Sportveldverlichting Showroomverlichting Bedrijfshalverlichting Parkeergarageverlichting Bouwverlichting Kantoorverlichting Magazijnverlichting Werkplaatsverlichting

Al 1.000+ bedrijven geholpen

Naar energielabel C met ledverlichting

Vanaf 2023 is energielabel C verplicht voor bedrijfspanden met een oppervlakte groter dan 100 m2. Ledverlichting is de voordeligste manier om snel te verduurzamen. Het draagt aanzienlijk bij aan het behalen van energielabel C om ten minste drie belangrijke redenen:

  • Ten eerste is verlichting, naast verwarming, de grootste energieverbruiker binnen een bedrijf
  • Ten tweede heeft een ledlamp energielabel A en is daarmee zeer energiezuinig. In tegenstelling tot bijvoorbeeld een halogeenlamp met energielabel D
  • Ten derde is het voordeliger dan andere duurzame maatregelen zoals isoleren, een warmtepomp of zonnepanelen

Meerdere financiëringsvormen mogelijk

Wij berekenen op locatie direct wat u bespaart aan energiekosten op verlichting. Aangezien ledverlichting zeer energiezuinig is kan dit tot wel 80% zijn. Met onze besparingsberekening kunt u gelijk inschatten of het voor uw bedrijf interessant is om te investeren in ledverlichting. Spreekt u liever niet uw bedrijfsvermogen aan? Dan zijn er ook andere financiëringsvormen. We bespreken ze graag met u.

Bespaar tot wel 80% op uw energiekosten aan verlichting

Een terugverdientijd van gemiddeld 1,5 jaar

Kies de financiëringsvorm die bij u past

Een kosteloos lichtplan voor uw bedrijfssituatie

Voordat u een offerte tekent, komt onze lichtadviseur bij u langs. Ieder pand is namelijk verschillend. Daarom is het belangrijk om van tevoren goed na te denken over welk type ledverlichting en montage geschikt is en bespreken we tevens uw wensen en behoeftes. Deze kennismaking duurt ongeveer een uur. Onze adviseur past ook gelijk een besparingscheck toe. Hiermee weet u direct wat u aan verlichting nodig heeft en wat u met ledverlichting bespaart aan energiekosten. Sommige situaties vragen om extra aandacht middels een speciaal lichtplan. Mocht dit voor uw bedrijf nodig zijn, dan stellen we deze kosteloos voor u op.

Inbegrepen in ons lichtplan op maat:

Advies over geschikte ledverlichting voor uw pand

Een kosteloze besparingscheck

Inzicht in wat u bespaart aan energiekosten

Wat u kunt verwachten na uw offerte aanvraag?

Goed om te weten: na uw offerte-aanvraag zit u nog nergens aan vast. We bespreken altijd eerst vrijblijvend de opties met u.  

1: Contact

We beginnen met een kennismaking waarbij we uw huidige situatie en wensen doornemen.

2: Intake

Vervolgens inventariseren onze lichtexperts welke verlichting er op dat moment geïnstalleerd is in uw bedrijfspand.

3: Offerte

U ontvangt van ons een offerte met daarbij de berekende besparing voor uw bedrijf.

4: Planning

Bent u akkoord? Dan komen we langs, plannen we de montage in en bespreken we de laatste vragen met u.

5: Geregeld!

Onze gecertificeerde monteurs komen bij u langs en installeren de nieuwe ledverlichting.

Heeft u nog vragen over ledverlichting? We staan u graag te woord!

Neem contact met ons op: 

Bitmap@2x

Rob

Arno

turn-links
Turn-rechts

Veelgestelde vragen over zakelijke ledverlichting

Uw huidige verlichting vervangen we door ledverlichting. Of dit snel uitgevoerd kan worden, is afhankelijk van hoe uw lichtsysteem op dit moment is ingericht en wat uw wensen zijn. Soms is het een kwestie van de oude lamp vervangen door onze zuinige ledverlichting. Soms komt er meer bij kijken. Dit bespreken we altijd als we langs komen bij u op locatie. Bovendien zorgen we dat u zo min mogelijk hinder ondervindt aan de montage. Indien nodig kan dit zelfs buiten werktijden.

In overleg met u plannen we de montage in. We begrijpen dat u hiervan het liefst zo min mogelijk hinder ondervindt. Daarom is het mogelijk om de ledverlichting te monteren op een tijdstip dat voor u het beste uitkomt. In het weekend of in de avonduren is bijvoorbeeld een optie.

Onze lichtadviseur komt bij uw langs om te inventariseren wat er op dat moment aan verlichting bij u hangt. Uw wensen worden tijdens dit gesprek ook direct meegenomen. Vindt u het bijvoorbeeld met name belangrijk om energie te besparen of wilt u betere verlichting vanwege de werkveiligheid? In totaal duurt deze afspraak ongeveer een uur en is volledig kosteloos.

De lichtadviseur voert ook direct een besparingscheck uit zodat u scherp heeft wat er nodig is aan verlichting en hoeveel u gaat besparen aan energie en energiekosten.

Ja, de montage is inbegrepen. Daardoor kunt u er bij ons vanuit gaan dat u volledig ontzorgd wordt tijdens het gehele proces. Onze ervaren installateurs komen op de afgesproken datum langs en zorgen dat de ledverlichting goed wordt gemonteerd. Montage vindt plaats binnen één tot drie maanden na het goedkeuren van de offerte.

Ja, daar kunt u op vertrouwen. De certificaten waarover we beschikken:

  • VCA
  • ISO 9001
  • MVO
  • NSVV

Daarnaast zijn we aangesloten bij:

  • Wecycle
  • Teamtrees

Onze ledverlichting verhoogt het welzijn van medewerkers. Onze verlichting is namelijk helderder van kleur dan andere soorten verlichting zoals halogeen verlichting. De lampen bootsen daglicht zo goed als mogelijk na en dit zorgt dat uw medewerkers fris en scherp blijven. Stel dat er binnen uw bedrijf veel warm licht aanwezig is dan heeft dit als mogelijk effect dat medewerkers slaperig en minder energiek worden. Dit komt niet ten goede van de productiviteit en veiligheid. Ook om deze reden is ledverlichting dus interessant!

U heeft zelf altijd invloed op welke ledverlichting bij uw bedrijf geïnstalleerd wordt. Ten eerste hebben we namelijk diverse armaturen die we met u bespreken en waar u de keuze uit heeft. Ten tweede kunt u tijdens het kennismakingsgesprek uw wensen kenbaar maken. Als laatste houden we er ook rekening mee dat niet iedere ruimte binnen uw bedrijf dezelfde type ledverlichting nodig heeft. Vanuit onze kennis en ervaring voorzien we u hierover goed van advies. De uiteindelijke keuze ligt altijd bij u.