Eneco zakelijk

Zoekt u een zakelijk energiecontract voor uw onderneming? Dan is Eneco zakelijk een goede partij. Deze energieleverancier behoort tot de grootste leveranciers van Nederland en is al jaren actief op de zakelijke markt. Het bedrijf bestaat al sinds 1995 en is gevestigd in Rotterdam. Voor iedere ondernemer heeft Eneco zakelijk een passend energiecontract.

Eneco zakelijk biedt twee soorten duurzame energie

Eneco zakelijk positioneert zich steeds meer als een bedrijf dat volop meewerkt aan de transitie naar duurzame energie. Op dit moment biedt Eneco ten minste twee vormen van duurzame energie aan. Windenergie en zonne-energie. Twee duurzame bronnen die nooit opraken, want wind is er altijd en de zon blijft ook schijnen. Via Eneco heeft u dus de mogelijkheid om duurzame zakelijke energie af te nemen.

Herkomst van Eneco’s windenergie

Bij Eneco heb je de keuze uit windenergie opgewekt in Nederland of windenergie uit Europa. Kies je voor de Hollandse windenergie dan is de stroom op eigen bodem opgewekt. Kies je voor Europese windenergie dan is de stroom opgewekt met windmolens in Europa.

Eneco investeert in eigen windmolenparken op Hollandse bodem om deze vervolgens aan haar eigen klanten te leveren. Een voorbeeld is het windmolenpark Windpark Luchterduinen voor de kust van Zandvoort en Noortwijk. Daarmee zorgt Eneco zakelijk er eigenhandig voor dat we in ons eigen land meer en meer schone energie opwekken.

Eneco zakelijk voor kleinverbruikers

Voordat u een zakelijk energiecontract wilt afsluiten bij Eneco is het handig om te weten of u een kleinverbruiker of een grootverbruiker van zakelijke energie bent. Dit bepaalt namelijk of u een kleinzakelijk of grootzakelijk energiecontract nodig heeft. Als u een ZZP’er bent of onder het MKB valt, kunt u er vanuit gaan dat u een kleinverbruiker bent. Uiteindelijk is dit afhankelijk van de aansluitcapaciteit van uw energiemeters voor gas en stroom.

Bij een kleinzakelijk energieverbruik profiteert u van de scherpe zakelijke energietarieven van Eneco zakelijk en van nog meer handige voordelen. Een voorbeeld is dat uw btw op de jaarafrekening apart vermeld wordt op de factuur. Handig voor de administratie dus, want in veel gevallen kunt u btw over uw zakelijk energieverbruik terugvragen van de belasting.

Eneco zakelijk voor grootverbruikers

Eneco zakelijk is er ook voor grootverbruikers van energie. Voor grootzakelijk energie is het niet vereist dat u een groot industrieel bedrijf heeft. Ook als slagerij of bakkerij kunt u onder de categorie grootzakelijk vallen. Dit heeft te maken met uw energieverbruik in combinatie met de aansluitcapaciteit van uw elektriciteits- & gasmeter. Eneco zakelijk biedt naast stroom en gas ook andere producten aan voor grootverbruikers van energie. Bijvoorbeeld laadpalen voor de elektrische auto’s van uw werknemers. Ook hier weer is de duurzame ambitie van Eneco zichtbaar.

Voor uw onderneming een aanbod van Eneco zakelijk

Oriënteert u zich op een energiecontract van Eneco zakelijk? Wij helpen u er graag bij. Als zakelijke energievergelijker zorgen we er voor dat u een passend, scherp aanbod krijgt met gunstige voorwaarden. U kunt zelf een vergelijking maken middels de zakelijke energievergelijker. Binnen 1 minuut ziet u de beste deals voor u en het beste aanbod vraagt u direct online aan.

Grootzakelijke klanten helpen we ook dagelijks. Voor deze categorie verbruiken bieden wij eveneens een gratis online vergelijk aan. U kunt zelf aan de slag of neem contact met ons op. Op basis van uw wensen onderhandelen wij vervolgens met Eneco over de zakelijke energietarieven. Indien u interesse heeft, benaderen we voor een goed vergelijk ook andere zakelijke energieleveranciers. Dagelijks zijn we bereikbaar op 020 – 29 00 909. Andere contactmogelijkheden: stuur een e-mail naar info@energie-zakelijk.nl of begin een chatgesprek.

Adres Eneco

  • Eneco
  • Postbus 1014
  • 3000 BA Rotterdam

Opzeggen zakelijke energie Eneco

Wilt u het zakelijk energiecontract bij Eneco opzeggen? Wij helpen u hierbij. We hebben een standaard opzegbrief die u kunt versturen naar Eneco.

Deel deze pagina

Nu energie zakelijk vergelijken!

Joost - Energiespecialist

Vrijblijvend advies nodig?

Onze specialisten zijn hier om te helpen, elke werkdag van 08:30 uur – 17:30 uur.

5/5

8,9/10

Op basis van 1.700+ reviews

Vrijblijvend advies nodig?

Onze specialisten zijn er om u te helpen op de traditionele werkdagen en tijden.

Telefonisch

Binnen 1 minuut helpen onze energiespecialisten u verder.

Terugbelverzoek

Wij bellen u op het door u aangegeven tijdstip.

Live chat

Binnen 4 minuten chat u met een van onze specialisten.

Deze ondernemers hebben allemaal hun
scherpste zakelijke aanbod bekeken