Over ons

Onze missie? De zakelijke energiemarkt weer eenvoudig en transparant maken voor iedere ondernemer!

Welkom

Wij zijn Rob en Arno van Energie-zakelijk.nl, de online zakelijke energievergelijker voor MKB, ZZP én Grootzakelijk. Met onze energievergelijker maken wij de zakelijke energiemarkt weer eenvoudig en transparant.

Onze missie is om het voor u als ondernemer zo makkelijk mogelijk te maken om in enkele minuten het scherpste energiecontract op de zakelijke energiemarkt te vinden. Dit doen wij door u het voordeligste zakelijke aanbod in onze vergelijker te tonen, door op transparante en heldere wijze te informeren en het belang van u als klant voorop te stellen.

100% onafhankelijk

Naast transparantie is een van onze kernwaarden 100% onafhankelijkheid. Van iedere zakelijke energieleverancier ontvangen we dezelfde standaard (redelijke) vergoeding waardoor het voor ons niet uitmaakt bij wie u klant wordt of blijft. Zo kunnen we u onafhankelijk adviseren over zakelijke energie. Ook goed om te weten is dat u bij ons de scherpste zakelijke energieprijzen vindt, zelfs voordeliger dan wanneer u rechtstreeks bij de zakelijke energieleverancier een contract afsluit. Dit komt doordat onze dienstverlening online plaatsvindt. Bovendien hoeven wij geen tussenpersoon te betalen, omdat u het zakelijke energiecontract direct online kunt regelen.

Meer dan 30 jaar ervaring op energiegebied

Rob en Arno werken beiden al meer dan vijftien jaar in de energiewereld. Eerst jarenlang bij een grote Nederlandse energieleverancier en uiteindelijk zijn ze voor zichzelf begonnen. In eerste instantie heeft Rob samen met Isatis Energy Comparison de zakelijke energievergelijker ontwikkeld. Arno kwam er in een later stadium bij. Isatis Energy Comparison bracht voor het bouwen van de vergelijker veel kennis en ervaring mee uit voorgaande ICT-projecten.

De ondernemer weet zich prima zelf te bedienen

Inmiddels weten wij dat de ondernemer zich prima zelf kan bedienen. Voor degenen die alsnog graag telefonisch een persoonlijk en deskundig advies willen, zijn onze zakelijke energiespecialisten doordeweeks te bereiken op 020 – 29 00 909 of via info@energie-zakelijk.nl.

Nu energie zakelijk vergelijken!

  • Stap nu over en bespaar tot €1000,- per jaar
  • Het duurt maar 1 minuut om de beste energiedeals te zien
  • Via onze site voordeliger dan direct bij de leverancier
  • Wij vergelijken 100% onafhankelijk
  • Duizenden bedrijven gingen jou voor!

Zakelijke energie in het nieuws

Vrijblijvend advies nodig? Bel onze specialisten: 020 – 29 00 909