NLE Zakelijk

NLE zakelijk

Als ZZP’er of MKB’er een passend zakelijk energiecontract afsluiten? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van NLE Zakelijk. NLE Zakelijk is namelijk een Nederlandse energieleverancier die speciaal bedoeld is voor kleinzakelijke verbruikers. Iedere kleinzakelijke ondernemer die ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel komt in aanmerking voor de aantrekkelijke zakelijke energie van NLE Zakelijk. NLE Zakelijk is onderdeel van de Nederlandse Energie Maatschappij. Hieronder leest u meer over de mogelijkheden en energiecontracten van NLE Zakelijk.

Zakelijk energiecontract bij NLE Zakelijk

Misschien komt NLE Zakelijk u in eerste instantie onbekend voor. De kans is groter dat u de Nederlandse Energie Maatschappij kent. Dit energiebedrijf heeft zoals de naam het al wel verklapt echte Nederlandse roots en is gevestigd aan de welbekende Coolsingel in Rotterdam. Sinds 2005 kunnen consumenten terecht bij de Nederlandse Energie Maatschappij voor het afnemen van energie. De zakelijke deel van de energieleverancier, NLE Zakelijk, werd ‘pas’ in 2007 opgericht. Sinds dat jaartal kunnen ZZP’ers en MKB’ers bij NLE Zakelijk kiezen voor een voordelig energiecontract voor hun bedrijf. Dit energiebedrijf profileert zich namelijk als ware prijsvechter op het gebied van zakelijke energie. Kortom: hier betaalt u nooit te veel voor uw zakelijke energie.

NLE Zakelijk voor kleinzakelijke energieverbruikers

Wat opvallend is, is dat NLE Zakelijk zich in eerste instantie richt op kleinzakelijke verbruikers. Dat zijn ZZP’ers met een zakelijk energiecontract en ondernemers met een MKB. Wat NLE Zakelijk in de toekomst eventueel voor grootzakelijke verbruikers van energie kan gaan betekenen, is nog onduidelijk. In Nederland vindt u weinig energieleveranciers die zich puur en alleen richten op kleinzakelijk. Dat betekent dat u als zakelijke energieklant een service mag verwachten waarbij kennis van kleinzakelijk energieverbruik voorop staat. NLE Zakelijk heeft flink geïnvesteerd in hun eigen klantenservice om op die manier zo transparant en duidelijk mogelijk te zijn voor hun klanten.

Als ZZP’er zakelijk energiecontract kiezen bij NLE Zakelijk

Nederland kent een groeiend aantal ZZP’ers. Zij kunnen vandaag de dag eenvoudig kiezen voor een zakelijk energiecontract en wel bij NLE Zakelijk. Waar zakelijke contracten voor ZZP’ers tot een tijdje geleden nog niet zo aangeraden werden door onhandige voorwaarden kan het tegenwoordig voordelig uitpakken voor een zelfstandige zonder personeel. Bij een zakelijk energiecontract profiteert u namelijk van een professionele klantenservice die er altijd alles aan doet om u zo goed mogelijk te helpen. Als consument met een particulier energiecontract is die ervaring vaak anders. Op Energie-Zakelijk.nl leest u meer over ZZP energie.

Scoor de beste energiedeal bij NLE Zakelijk

Omdat NLE Zakelijk een prijsvechter is, krijgt u hier gegarandeerd een goede prijs voor uw zakelijke energie. Geen enkele ondernemer wil immers te veel betalen toch? Er is echter nog een stap die u zelf kunt nemen om nog wat extra’s te besparen op uw zakelijke energierekening. Wanneer het tijd is voor een nieuw energiecontract voor uw bedrijf kunt u geld besparen door zakelijke energie met elkaar te vergelijken. Hier hoeft u zelf niet zoveel voor te doen: met behulp van een zogeheten zakelijke energievergelijker weet u binnen een paar minuten welke aanbiedingen op het gebied van zakelijke energie er voor u zijn. Op Energie-Zakelijk.nl vindt u zo’nm handige tool waarmee u direct aan de slag kunt gaan. Het enige dat u moet weten, is uw jaarlijkse energieverbruik en eventueel extra wensen zoals een flexibel of vast tarief of een zakelijk energiecontract met groene of grijze energie.

Adres NLE

  • NLE
  • Postbus 23219
  • 3001 KE Amsterdam

Opzeggen zakelijke energie NLE

Wilt u het zakelijk energiecontract bij NLE opzeggen? Wij helpen u hierbij. We hebben een standaard opzegbrief die u kunt versturen naar NLE.

Deel deze pagina

Nu energie zakelijk vergelijken!

Joost - Energiespecialist

Vrijblijvend advies nodig?

Onze specialisten zijn hier om te helpen, elke werkdag van 08:30 uur – 17:30 uur.

5/5

8,9/10

Op basis van 1.700+ reviews

Vrijblijvend advies nodig?

Onze specialisten zijn er om u te helpen op de traditionele werkdagen en tijden.

Telefonisch

Wij doen niet aan lange wachtrijen.

Terugbelverzoek

Wij bellen u op het door u aangegeven tijdstip.

Live chat

Chat direct met een van onze specialisten.

Deze ondernemers hebben allemaal hun
scherpste zakelijke aanbod bekeken