Gazprom Grootzakelijk

Gazprom zakelijk

Staat ondernemen bij jou voorop? En wil je je het liefst niet bezig moeten houden met zaken als zakelijke energie? Laat je zakelijke energiecontract dan regelen door Gazprom. Dit energiebedrijf staat bekend om het regelen van zakelijke energiecontracten op een heldere en gemakkelijke manier. Gazprom levert alleen aan zakelijke afnemers, zoals ondernemers en bedrijven. Hierdoor weet je zeker dat de focus van dit energiebedrijf goed zit. Alles wat zij doen, kunnen ze namelijk afstemmen op hun zakelijke klant(en). Lees hier meer over Gazprom zakelijk en beslis of je wellicht de overstap wilt maken naar deze energieleverancier.

Meer informatie over Gazprom Zakelijk

Gazprom Energy is een onderdeel van de internationaal bekende Gazprom Group. Dat is een van de grootste energiebedrijven ter wereld. Het energiebedrijf begon in 1989 als staatbedrijf in de Sovjet-Unie. Door de jaren heen is Gazprom een grote speler geworden. Toch merk je daar als zakelijke klant aan de ene kant alles van en aan de andere kant helemaal niets. Gazprom zakelijk is namelijk ‘gewoon’ Nederland, maar heeft wel de voordelen van een internationaal bedrijf. Dit zie je in diverse onderdelen van de energieleverancier terug.

Het hoofdkantoor van Gazprom Nederland is sinds 2012 gevestigd in ‘s-Hertogenbosch. Het oer-Hollandse karakter is terug te zien in de uitstekende klantenservice. Het energiebedrijf begrijpt bijvoorbeeld maar al te goed dat je op een snelle manier je zakelijke energie geregeld wilt hebben – zonder gedoe eromheen. Tegelijkertijd kunnen ze als grote speler op de energiemarkt erg scherpe tarieven aanbieden. Dat is dat stukje internationaal karakter wat het bedrijf heeft. Als zakelijke klant van Gazprom profiteer je dus eigenlijk van het beste van twee werelden. Meer heb je als ondernemer eigenlijk niet nodig wanneer het gaat om zakelijke energie.

Oog voor duurzaamheid bij Gazprom zakelijk

Als zakelijke klant heb je verschillende opties bij Gazprom wanneer het om een zakelijk energiecontract gaat. De basis van de contracten van Gazprom is grijze energie en grijs gas. Kies je bijvoorbeeld voor Gas Zeker dan profiteer je voor een afgesproken tijd over een contract met een vaste leveringsprijs zonder onaangename verrassingen. Dit geldt ook voor de elektriciteit van dit bedrijf. Ga je echter voor Gazprom Flexibel dan kies je voor een energiecontract met een wisselend tarief. Hierbij profiteer je van de werking van de markt. Dergelijke contracten worden altijd op maat geleverd.

Dit betekent overigens niet dat er geen oog voor duurzaamheid is bij Gazprom. Sterker nog: dat is er absoluut wel. Je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een zakelijk groen energiecontract van Gazprom zakelijk. Dit contract voor Elektriciteit Europees Groen biedt groene stroom die 100% afkomstig is van Europese windmolens. Hierbij scoor je altijd een vast energiecontract wat betekent dat je niet te maken krijgt met wisselingen van tarieven. Dat geeft ondernemers zekerheid – iets wat ideaal is voor zakelijke afnemers van energie.

Goedkope energie aanvragen bij Gazprom

Die vorm van duurzaamheid wordt ook doorgevoerd in de rest van de bedrijfsvoering van Gazprom. Zo is het kantoorpand in ‘s-Hertogenbosch bestempeld als A-status ‘groen’ en werkt Gazprom hard aan het afstemmen van de drie P’s: People, Planet en Profit. Daarnaast denkt het energiebedrijf graag mee over energiebesparende maatregelen binnen jouw onderneming. Dat is wat een complete service zonder onnodige details is – iets waar dat oer-Hollandse nuchtere karakter weer naar boven komt. Als ondernemer heb je dus zelf de keuze of je gaat voor groene zakelijke energie of toch voor een grijs energiecontract. Beide vormen zijn mogelijk bij Gazprom.

Waar je ook voor kiest, je kunt in beide gevallen een voordelig energiecontract voor je bedrijf scoren. Dit doe je door je jaarlijkse energieverbruik op te vragen of na te kijken om vervolgens meerdere energiedeals met elkaar te vergelijken. Daar komen altijd meerdere aanbiedingen uit waarbij je zelf kunt kiezen wel Gazprom zakelijk energiecontract het beste bij je bedrijf past. Gazprom zakelijk is gespecialiseerd in het leveren van zakelijke energie aan zzp’ers en mkb’ers, evenals aan grootzakelijke klanten. Ontdek nu zelf wat Gazprom voor jouw bedrijf kan betekenen.

Adres Gazprom

  • Gazprom
  • Utopialaan 48
  • 5232 CE ‘s-Hertogenbosch

Opzeggen zakelijke energie Gazprom

Wilt u het zakelijk energiecontract bij Gazprom opzeggen? Wij helpen u hierbij. We hebben een standaard opzegbrief die u kunt versturen naar Gazprom.

Deel deze pagina

Nu energie zakelijk vergelijken!

Joost - Energiespecialist

Vrijblijvend advies nodig?

Onze specialisten zijn hier om te helpen, elke werkdag van 08:30 uur – 17:30 uur.

5/5

8,9/10

Op basis van 1.700+ reviews

Vrijblijvend advies nodig?

Onze specialisten zijn er om u te helpen op de traditionele werkdagen en tijden.

Telefonisch

Wij doen niet aan lange wachtrijen.

Terugbelverzoek

Wij bellen u op het door u aangegeven tijdstip.

Live chat

Chat direct met een van onze specialisten.

Deze ondernemers hebben allemaal hun
scherpste zakelijke aanbod bekeken