Budget Energie Zakelijk

Budget Energie Zakelijk

Geen enkele ondernemer betaalt graag te veel voor zakelijke energie. Dat weten de experts van Budget Energie maar al te goed. Daarom hebben zij naast hun energiecontracten voor consumenten Budget Energie zakelijk opgezet. Hiermee krijgen zzp’ers en mkb’ers de kans om net als consumenten op de particuliere markt zo min mogelijk te betalen voor zakelijke energie op maat. Wist u dat u zelfs honderden euro’s per jaar kunt besparen wanneer u overstapt naar mkb Budget Energie? Overstappen is ontzettend simpel. Voordat u de overstap maakt, is het wellicht interessant om wat meer te weten te komen over Budget Energie zakelijk. Hieronder leest u alles over dit energiebedrijf

Zakelijke energie van Budget Energie

Inmiddels ontvangen meer dan 1 miljoen klanten in Nederland energie van Budget Energie. Een deel daarvan is zakelijke klant: Budget Energie zakelijk biedt voordelige energiepakketten aan aan mkb’ers en zzp’ers in Nederland. Deze energieleverancier is de prijsvechter van De Nutsgroep BV en is in 2011 opgericht. De Nutsgroep is een groep onafhankelijke bedrijven die actief is op de Nederlandse en de Belgische energiemarkt. Daarmee is Budget Energie een hele jonge speler in de energiewereld, maar wel eentje met een duidelijke missie en visie. Dit bedrijf wil namelijk dat het voor iedere ondernemer mogelijk is om voordelige zakelijke energie af te nemen. Energie die ook nog eens groen is.

Wat Budget Energie zo uniek maakt, is dus niet alleen de scherpe prijs. Menig ondernemer stapt ook over naar deze energieleverancier omdat het bedrijf 100% groene energie levert. De energietarieven zijn hierbij blijvend laag, waardoor ondernemers hier een hele aantrekkelijke energiedeal kunnen scoren. Bent u dus op zoek naar een groen energiecontract voor uw bedrijf waarvoor u niet de hoofdprijs wilt betalen? Dan zit u bij Budget Energie zakelijk helemaal op de juiste plek. Overstappen op deze energieleverancier is zo geregeld: controleer wanneer de opzegtermijn van uw huidige contract begint en het overstappen kan beginnen. De experts van Budget Energie helpen u graag op weg.

Budget Energie zakelijk tarieven

Wanneer u kiest voor een zakelijk energiecontract bij Budget Energie zakelijk dan heeft u de keuze uit drie verschillende soorten contracten:

  • Een zakelijk energiecontract met een variabel tarief. Hierbij profiteert u altijd van actuele tarieven en 100% groene energie. Dit contract is maandelijks opzegbaar.
  • Een zakelijk energiecontract met een vast tarief van 1 jaar. Dit contract is na 1 jaar op te zeggen. Hierbij maakt u gebruik van een vast tarief voor een bepaalde tijd.
  • Een zakelijk energiecontract met een vast tarief van 3 jaar. Dit contract kunt u na 3 jaar opzeggen. Tijdens deze periode maakt u gebruik van hetzelfde energietarief.

Wat de energietarieven precies zijn, verschilt per jaar. U kunt er in ieder geval zeker van zijn dat u hier profiteert van een scherp tarief voor groene zakelijke energie. De meeste ondernemers kiezen voor een zakelijk energiecontract bij Budget Energie zakelijk van 3 jaar. Daarmee scoort u namelijk altijd de beste energiedeal bij dit bedrijf. Over het algemeen geldt namelijk des te langer een energiecontract duurt des te voordeliger de maandprijs voor zakelijke energie is. Twijfelt u voor welke optie u moet gaan? Schroom dan niet om contact op te nemen met de klantenservice van Budget Energie zakelijk. Het professionele team helpt u graag verder.

Overstappen op mkb Budget Energie

Let altijd op dat u op de juiste manier overstapt om op die manier een opzegboete bij uw huidige energieleverancier te voorkomen. Het overstappen zelf is al binnen een paar klikken op de knop geregeld. Meld u aan bij Budget Energie zakelijk wanneer uw energiecontract bijna afloopt en wanneer uw opzegtermijn in is gegaan. Vervolgens regelen de energie-experts van Budget Energie de rest. Op basis van uw vorige contract gaan zij op zoek naar de meest passende deal zodat u geen moment zonder stroom hoeft te zitten.

Met de keuze voor groene zakelijke energie van Budget Energie draagt u een steentje bij aan een beter milieu en een groenere wereld. Dit energiebedrijf levert groene stroom uit windenergie, biomassa en waterkrachtenergie uit zowel Nederland als andere Europese landen. Over deze herkomst is het bedrijf volledig transparant; op de website vindt u een volledig stroometiket. Hieruit blijkt dat het grootste deel uit waterkrachtenergie komt, ongeveer een derde uit biomassa en de rest uit windenergie.

Adres Budget Energie

  • Budget Energie Zakelijk
  • Postbus 11950
  • 1001 GZ, Amsterdam

Opzeggen Budget Energie Zakelijk

Wilt u het zakelijk energiecontract bij Budget Energie opzeggen? Bel ons en we helpen u hierbij. 

Deel deze pagina

Nu energie zakelijk vergelijken!

Joost - Energiespecialist

Vrijblijvend advies nodig?

Onze specialisten zijn hier om te helpen, elke werkdag van 08:30 uur – 17:30 uur.

5/5

8,9/10

Op basis van 1.700+ reviews

Vrijblijvend advies nodig?

Onze specialisten zijn er om u te helpen op de traditionele werkdagen en tijden.

Telefonisch

Binnen 1 minuut helpen onze energiespecialisten u verder.

Terugbelverzoek

Wij bellen u op het door u aangegeven tijdstip.

Live chat

Binnen 4 minuten chat u met een van onze specialisten.

Deze ondernemers hebben allemaal hun
scherpste zakelijke aanbod bekeken