Stroom en gas

Stroom en gas

Stroom en gas zijn van die kostenposten waar veel ondernemers niet bij stil staan. Zij betalen de energierekening automatisch, geen omkijken naar. Is dat verstandig? Het is ongetwijfeld gemakkelijk, maar het is minder goed voor uw portemonnee. U profiteert niet van de welkomstpremies en actietarieven waar nieuwe klanten van profiteren. Let uw concurrent op de kleintjes? Door geregeld over te stappen van energieleverancier bespaart u al snel een paar honderd euro op jaarbasis op uw zakelijke energie.

Hoeveel wilt u besparen?

Zakelijke energie vergelijken kost niets. Door uw contract van zakelijke energie onder de loep te nemen ziet u snel of u goed zit bij uw huidige leverancier voor stroom en gas. Heeft u al erg scherp geprijsde stroom en gas? Dan kunt u met een nog beter gevoel klant blijven. Komt u erachter dat u al jaren erg veel heeft betaald voor stroom en gas? Trek dan de stoute schoenen aan en stap over!

Vaste of variabele tarieven

Kiest u voor vaste tarieven voor stroom en gas? Dan gaat dit meestal samen met een contract voor bepaalde tijd. U heeft dan gedurende de looptijd van het contract geen omkijken meer naar uw energiezaken. Omdat deze contractvorm de leverancier meer zekerheid geeft, krijgt u als tegenprestatie extra korting op uw zakelijke energie. Wilt u uw vrijheid behouden? Dan kunt u in de vergelijker contracten voor onbepaalde tijd met variabele tarieven voor energie vergelijken. Zakelijk gezien kunt u het best voor vaste tarieven kiezen.

Groen stroom en gas

Heeft u maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan? In de vergelijker kunt aangeven dat u alleen groene producten wilt meenemen in de vergelijking. Ook voor groene stroom en gas zijn er goede deals voor zakelijke energie. Kiest u voor groene energie van eigen bodem, dan bent u vaak wel iets meer kwijt.

Energie vergelijken, zakelijk of particulier?

Vraagt u energie aan voor een pand met een bedrijfsvergunning? Kies dan in de vergelijker voor energie-zakelijk. Let op: voor zakelijke afnemers kunnen strengere voorwaarden gelden dan voor particuliere afnemers. De opzegvergoeding bij contractbreuk, kan bijvoorbeeld hoger zijn. Lees dus extra goed de kleine lettertjes door, zodat u weet waar u aan toe bent.

Werkt u thuis als zzper dan kunt u desgewenst ook kiezen voor een ZZP energiecontract of particulier energiecontract. De kortingen op de consumentenmarkt zijn vaak iets scherper.

Wij regelen uw overstap

Zakelijke energie vergelijken is stap 1. U bespaart pas door over te stappen. En tegen dat administratieve proces kijken veel ondernemers op. Gelukkig kunt u bij de meeste leveranciers gebruikmaken van de overstapservice. Uw huidige leverancier van zakelijke energie wordt dan voor u opgezegd. Kijk altijd goed na wat voor contract en opzegtermijn u heeft. Heeft u een contract voor onbepaalde tijd (zonder einddatum)? Dan heeft u meestal 1 maand opzegtermijn en kunt u direct overstappen. Heeft u nog een contract voor bepaalde tijd lopen? Stap dan binnen 2 maanden voor de einddatum over voor uw stroom en gas.

Goed om te weten: via onze vergelijker bieden wij exclusieve aanbiedingen aan die u niet direct bij de leverancier vindt.

Deel deze pagina

Nu energie zakelijk vergelijken!

Huur óf koop nu zonnepanelen

Bespaar met LED tot 80% op uw lichtverbruik

Joost - Energiespecialist

Vrijblijvend advies nodig?

Onze specialisten zijn hier om te helpen, elke werkdag van 08:30 uur – 17:30 uur.

5/5

8,9/10

Op basis van 1.700+ reviews

Vrijblijvend advies nodig?

Onze specialisten zijn er om u te helpen op de traditionele werkdagen en tijden.

Telefonisch

Binnen 1 minuut helpen onze energiespecialisten u verder.

Terugbelverzoek

Wij bellen u op het door u aangegeven tijdstip.

Live chat

Binnen 4 minuten chat u met een van onze specialisten.