Zakelijk stroom

Zakelijk stroom

Zoekt u een goede deal voor zakelijke stroom? Zelf zakelijke energie vergelijken kan u veel tijd kosten. Maak daarom gebruik van onze handige energievergelijker voor zakelijk stroom en/of gas. Op basis van uw verbruik berekent de vergelijker bij welke leverancier u het goedkoopst uit bent. En niet te vergeten: Energie-Zakelijk.nl biedt unieke kortingen aan, die u niet direct bij de leverancier van zakelijke stroom krijgt.  

Prijsontwikkeling zakelijke stroom

Bedrijven in Nederland profiteren de laatste jaren van langzaam dalende tarieven van zakelijk stroom. Er is veel aanbod van groene stroom uit het buitenland, terwijl de vraag naar zakelijke stroom achterblijft door de trage economische groei. Kan zakelijke stroom dan nog goedkoper? Ja. Energieleveranciers zijn met elkaar in concurrentie om de gunst van de klant en stunten met welkomstkortingen of extra lage stroomtarieven. Neemt uw stroomrekening een groot aandeel in van de totale bedrijfskosten? Dan is energie zakelijk vergelijken en overstappen zeker de moeite waard. Het levert u extra concurrentievoordeel op en u hoeft niet te bezuinigen op andere kostenposten die meer impact hebben.

Hoe vergelijkt u zakelijke stroom?

Energie zakelijk vergelijken is eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen is uw stroomverbruik erbij pakken. Uw verbruik vindt u terug op de jaarafrekening of kunt u online inzien bij uw huidige leverancier. Vul uw postcode en verbruik in, geef desgewenst aan dat u geen gas nodig heeft en klik op ‘berekenen’. U krijgt nu een overzicht van de beste energiedeals voor zakelijk stroom, afgestemd op uw verbruik. Onze vergelijker werkt met de meest actuele tarieven en overstapkortingen. Ook de hoogte van het vastrecht (vast bedrag aan administratieve kosten) wordt meegenomen. Dit is belangrijk omdat een leverancier met lage stroomtarieven deze kan compenseren door een hoog vastrecht in rekening te brengen.

Een deal met zakelijk stroom kiezen

Bekijk nu de actievoorwaarden en prijsopbouw van de aanbiedingen met zakelijke energie. Welk energiecontract is het meest voordelig en past goed  bij uw voorkeuren. Wilt u groene energie? Of wilt u geen vast contract? Geef dit dan aan in de handige filterfunctie zodat het vergelijkingsresultaat hierop wordt aangepast. Zakelijke energie vergelijken is stap 1. U kunt er eenvoudig mee achterhalen of overstappen van zakelijke stroom voor u een besparing oplevert. Is dat het geval? Dan volgt stap 2: het realiseren van de besparing door over te stappen via onze handige vergelijker. Na het afsluiten van het energiecontract maakt u gratis gebruik van een handige overstapservice.

Overstapservice zakelijke stroom

Overstappen is slechts een administratief proces. U komt nooit zonder stroom te zitten. Als u overstapt van energieleverancier, dan zegt de nieuwe leverancier uw huidige energieaanbieder voor u op. Heeft u nog een contract voor bepaalde tijd voor zakelijke stroom lopen? Let dan wel op dat u pas binnen 2 maanden voor de einddatum overstapt. Heeft u een contract voor onbepaalde tijd, dan kunt u elk moment overstappen naar goedkope zakelijke stroom. Het enige wat nog rest is uitkijken naar de besparing: een fijne meevaller op uw aankomende stroomrekening.

Tip: heeft u de smaak te pakken? U kunt als uw contract bijna afloopt opnieuw energie zakelijk vergelijken en overstappen. Dan profiteert u wederom van de overstapkorting voor nieuwe klanten.

Deel deze pagina

Nu energie zakelijk vergelijken!

Huur óf koop nu zonnepanelen

Bespaar met LED tot 80% op uw lichtverbruik

Joost - Energiespecialist

Vrijblijvend advies nodig?

Onze specialisten zijn hier om te helpen, elke werkdag van 08:30 uur – 17:30 uur.

5/5

8,9/10

Op basis van 1.700+ reviews

Vrijblijvend advies nodig?

Onze specialisten zijn er om u te helpen op de traditionele werkdagen en tijden.

Telefonisch

Binnen 1 minuut helpen onze energiespecialisten u verder.

Terugbelverzoek

Wij bellen u op het door u aangegeven tijdstip.

Live chat

Binnen 4 minuten chat u met een van onze specialisten.