Energie-aanbieding

Energie-aanbieding

Laat u de vele energie-aanbiedingen blindelings aan u voorbij gaan? Begrijpelijk, u heeft wel iets beters te doen. Maar toch is het een gemiste kans. U loopt een slimme manier mis om uw bedrijfskosten terug te dringen. Minder kosten = meer winst en wie weet een voorsprong op uw concurrent. Doe nu de proef op de som. Zakelijke energie vergelijken kost u niks en u ziet binnen 5 minuten de beste actuele energiedeals. Laat u verrassen door de prijsverschillen tussen aanbiedingen op de zakelijke energiemarkt. Beoordeel zelf of u deze een overstap waard vindt.

Profiteer van de concurrentie

Niet alleen op de consumentenmarkt, maar ook op de markt voor zakelijke energie doen leveranciers er alles aan om nieuwe klanten in de watten te leggen. Denk hierbij aan flinke welkomstkortingen of actietarieven. Veel consumenten drukken hun energiekosten door jaarlijks over te stappen. Zij profiteren elk jaar opnieuw van energie-aanbiedingen. Wellicht is dat voor u te gortig, maar een meevaller op uw energierekening kan toch geen kwaad?

Baas over uw zakelijke energie

Van zakelijke energie vergelijken kunt u alleen maar beter worden. Geeft de energievergelijker aan dat u al bij de goedkoopste energieleverancier bent? Prima, dan kunt u met een nog positiever gevoel klant blijven. Komt u erachter dat u al jaren de hoofdprijs betaalt voor uw zakelijke energie? Dan doet dit even pijn, maar u kunt hier nu een einde aan maken. Met de handige overstapservice die de meeste leveranciers aanbieden, switcht u eenvoudig. Uw huidige energieleverancier wordt voor u opgezegd. Zo kunt u met een gerust gevoel kunt uitkijken naar de meevaller op uw rekening van zakelijke energie.

Hoe werkt energie vergelijken zakelijk?

Het enige wat u hoeft te doen is uw laatste energierekening erbij te pakken. Neem vervolgens uw verbruik over in de energievergelijker. Verbruikt u veel zakelijke energie? Dan is een energie-aanbieding met een laag tarief per kWh elektriciteit en kubieke meter gas voor u geschikt. Bij een laag gebruik past een aanbieding met een wat hoger tarief, maar met een laag vastrecht (vast bedrag aan abonnementskosten). De energievergelijker houdt hier rekening mee en geeft een energie-advies op maat. Wilt u groene zakelijke energie? Dan kunt u dit eenvoudig aangeven in de filterfunctie.

Energie vergelijken, zakelijk of particulier?

Je zou verwachten dat energie vergelijken zakelijk voordeliger is dan particuliere energie, omdat bedrijven meer energie afnemen. Toch is dit vaak niet het geval. Op de energiemarkt van consumenten wordt meer gestunt met prijzen. Als u zzp’er bent en er geen zakelijke bestemming rust op het pand waarvoor u energie wilt aanvragen, kunt u ook energie voor particulieren vergelijken. Dit doet u via tabblad ‘consument’. Het voordeel van zakelijke energie is wel dat u, als u aan bepaalde voorwaarden voldoet, de btw van de belasting kunt aftrekken. Bij panden met een zakelijke bestemming, bent u sowieso verplicht om een contract voor zakelijke energie af te sluiten.

Waarom een vergelijker?

Onze vergelijker biedt vaak extra scherpe energie-aanbiedingen, die u niet direct bij de energieleverancier krijgt. Overstappen van zakelijke energie is verder een kwestie van het invullen van het overstapformulier in de vergelijker. Ga wel van tevoren na wat de opzegtermijn is bij uw huidige aanbieder. Dit is meestal één maand. Het kan ook zijn dat u een meerjarig contract heeft lopen. In dat geval betaalt u een overstapboete als u switcht.

 

Deel deze pagina

Nu energie zakelijk vergelijken!

Huur óf koop nu zonnepanelen

Bespaar met LED tot 80% op uw lichtverbruik

Joost - Energiespecialist

Vrijblijvend advies nodig?

Onze specialisten zijn hier om te helpen, elke werkdag van 08:30 uur – 17:30 uur.

5/5

8,9/10

Op basis van 1.700+ reviews

Vrijblijvend advies nodig?

Onze specialisten zijn er om u te helpen op de traditionele werkdagen en tijden.

Telefonisch

Binnen 1 minuut helpen onze energiespecialisten u verder.

Terugbelverzoek

Wij bellen u op het door u aangegeven tijdstip.

Live chat

Binnen 4 minuten chat u met een van onze specialisten.