Gasleverancier

Gasleverancier

Zit u al jaren bij dezelfde gasleverancier, puur omdat u het wel goed vindt? In dat geval raden wij u aan om eens te kijken naar alternatieven. Er zijn tegenwoordig enorm veel verschillende gasleveranciers. Groot voordeel hiervan is dat ze allemaal verschillende pakketten hebben met verschillende prijzen. Leverancier A kan dus een stuk goedkoper zijn dan leverancier B. Het vergelijken van de verschillende gasleveranciers is erg eenvoudig, binnen enkele minuten weet u welke gasleverancier de goedkoopste is op dit moment.

Besparen op stookkosten

Voordat u gasleveranciers met elkaar gaat vergelijken is het goed om te kijken naar uw huidige gasverbruik. Heeft u er alles aan gedaan om uw gasverbruik zo laag mogelijk te houden? U kunt hierbij denken aan een goed geïsoleerde woning bijvoorbeeld. Als u in een ouder huis woont is het belangrijk om de woning goed te isoleren. Met goede isolatie kunt u al snel tientallen euro’s per jaar besparen namelijk.

Naast goede isolatie is het ook belangrijk om de verwarming alleen in te schakelen als u aanwezig bent in huis. Gaat u bijvoorbeeld een dagje weg, zet de verwarming dan helemaal uit. Door alleen gas te gebruiken als u daadwerkelijk aanwezig bent in de woning kunt u flink besparen.

Variabele of vaste prijs

Bij het kiezen van een gasleverancier heeft u vaak de keuze voor variabele of vaste energietarieven. Bij een variabele prijs zullen de kosten telkens verschillen. Het ene jaar ligt de prijs hoger of lager dan het andere jaar. Bij een vaste prijs weet u precies waar u aan toe bent, u kunt de prijs voor een bepaalde termijn vastzetten. Stel dat 5 jaar lang hetzelfde wenst te betalen, dan kunt u voor een 5 jarig contract kiezen met een vaste gasprijs. Veel mensen vragen zich af wat beter is, variabel of vast. Dit is echter een persoonlijke keus, het is dan ook belangrijk dat u zelf bepaalt welke constructie voor zakelijke energie het beste bij u past.

Vergelijk gasleveranciers online

Via onze vergelijker kunt u online gasleveranciers met elkaar vergelijken. Zo ziet u binnen twee tellen welke leverancier het goedkoopste gas kan leveren. U wilt toch ook niet teveel betalen? Om een vergelijking te kunnen maken heeft ons systeem alleen uw postcode, huisnummer en een schatting van het gasverbruik nodig. U ziet vervolgens direct wat de goedkoopste zakelijke energieleverancier voor uw gas is. De kans is groot dat de prijs van het gas een flink stuk lager ligt in vergelijking tot uw huidige gasprijs. Kies voor een gasleverancier met een scherpe prijs en een goede service en bespaar geld!

Deel deze pagina

Nu energie zakelijk vergelijken!

Huur óf koop nu zonnepanelen

Bespaar met LED tot 80% op uw lichtverbruik

Joost - Energiespecialist

Vrijblijvend advies nodig?

Onze specialisten zijn hier om te helpen, elke werkdag van 08:30 uur – 17:30 uur.

5/5

8,9/10

Op basis van 1.700+ reviews

Vrijblijvend advies nodig?

Onze specialisten zijn er om u te helpen op de traditionele werkdagen en tijden.

Telefonisch

Binnen 1 minuut helpen onze energiespecialisten u verder.

Terugbelverzoek

Wij bellen u op het door u aangegeven tijdstip.

Live chat

Binnen 4 minuten chat u met een van onze specialisten.