Grootzakelijk

Grootzakelijk

De zakelijke energievergelijker van Energie-Zakelijk.nl biedt de goedkoopste energiecontracten voor kleinzakelijke gebruikers. Ook bedrijven met grootzakelijk gebruik zijn wij graag van dienst. Verbruikt u meer dan 100.000 KwH stroom en/of meer dan 170.000m3 gas? Energie-Zakelijk.nl biedt u via de vergelijker de mogelijkheid om met een handeling meerdere grootzakelijke maatwerk-offertes aan te vragen.

Concurrentievoordeel

Voor grootzakelijk verbruikers in bijvoorbeeld de chemische industrie of glastuinbouw levert een lage energierekening een groot concurrentievoordeel op. Voorkom dus dat u de hoofdprijs betaalt voor energie zakelijk en kijk geregeld na bij welke leverancier u het goedkoopst uit bent. Is het voor u al een tijd geleden dat u uw energiekosten onder de loep heeft genomen? Doe dit dan nu met onze gratis en vrijblijvende offerteservice. U kunt dan in alle rust energie zakelijk vergelijken zonder voor het blok gezet te worden.

Offertes grootzakelijk aanvragen

U gaat naar de energievergelijker en kiest bovenaan voor ‘zakelijk’. Vul nu uw postcode en energieverbruik in. De vergelijkingsmodule ziet automatisch dat u grootzakelijk verbruiker bent. Via een aanvraagformulier kunt u nu de offertes aanvragen. Deze kunt u op uw gemak doorlezen. De energieaanbieding van uw voorkeur sluit u direct bij de leverancier af. Uiteraard is het bij energie zakelijk vergelijken belangrijk om secuur om te gaan met de opzegtermijn van uw huidige leverancier. Het kost u wat uitzoekwerk, maar u doet het voor een goed doel: het realiseren van een flinke besparing op uw energiekosten.

Uw wensen inbrengen

Gaat u zakelijk energie vergelijken en bent u een grootzakelijke afnemer? Dan heeft dit bepaalde voordelen. Omdat u een grote klant bent heeft u meer mogelijkheden om uw wensen met de leverancier te bespreken. Heeft duurzaam ondernemen hoog in het vaandel staan? Heeft u een voorkeur voor windenergie van Nederlandse bodem? Dan zal de leverancier met u mee willen denken hoe u dit kunt realiseren.

Het juiste energiecontract

Ook uw wensen wat betreft contractvorm en tarieven kunt u bij de leverancier kenbaar maken. U heeft ook bij zakelijk energie vergelijken de keuze uit vaste of variabele tarieven. Laat u hierover adviseren door de leverancier. Sommige leveranciers claimen dat u op de grootzakelijke markt beter uit bent met variabele tarieven vanwege de huidige dalende trend van energietarieven. Zij waarschuwen dat leveranciers nu contracten voor grootzakelijke energie aanbieden tegen ogenschijnlijk lage tarieven voor langere tijd. Aan de andere kant hebben vaste tarieven weer als voordeel dat u geen omkijken heeft naar uw energiecontract en controle heeft over wat u betaalt.

Voldoende keuze voor grootzakelijk

Begint u met energie zakelijk vergelijken dan heeft u de keuze uit zeer veel leveranciers. Vrijwel alle grote en bekende energieleveranciers bieden grootzakelijke energie aan. De afgelopen jaren zijn ook kleine energieleveranciers op de energiemarkt gekomen die zich alleen op de zakelijke energie richten. Denk aan Nieuwestroom, Sepa-green, Fenor. Deze bedrijven hebben vaak een vernieuwende insteek. Oriënteert u zich rustig. Lage tarieven zijn natuurlijk een must, vooral voor energie-zakelijk, maar u moet zich ook prettig voelen bij een leverancier.

Offerteservice geeft rust en gemak

Zoals u leest is het vinden van een juiste leverancier voor grootzakelijk verbruik geen sinecure. Via onze offerteservice kunt u via de vergelijker vrijblijvend offertes aanvragen van meerdere leveranciers. U kunt op uw gemak deze leveranciers naast elkaar leggen en bepaalt weloverwogen met welke leveranciers u in zee gaat voor uw energie zakelijk. Probeer nu de offerteservice uit in onze zakelijke energievergelijker.

Deel deze pagina

Joost - Energiespecialist

Vrijblijvend advies nodig?

Onze specialisten zijn hier om te helpen, elke werkdag van 08:30 uur – 17:30 uur.

5/5

8,9/10

Op basis van 1.700+ reviews

Vrijblijvend advies nodig?

Onze specialisten zijn er om u te helpen op de traditionele werkdagen en tijden.

Telefonisch

Binnen 1 minuut helpen onze energiespecialisten u verder.

Terugbelverzoek

Wij bellen u op het door u aangegeven tijdstip.

Live chat

Binnen 4 minuten chat u met een van onze specialisten.