Energieleverancier

Energieleverancier

Hoe kunt u de goedkoopste en beste energieleverancier vinden? Eigenlijk is het heel simpel, door energieprijzen met elkaar te vergelijken kunt u ontdekken welke energieleverancier het goedkoopst is. Het zou natuurlijk jammer zijn als u elke maand veel teveel betaalt, overstappen naar een goedkopere energieleverancier kan veel opleveren. Overstappen is overigens binnen enkele minuten geregeld, het is heel eenvoudig!

Vergelijken op basis van prijs

Vergelijken van energieprijzen doet u op basis van prijs. De zogenaamde vergelijker heeft eerst een aantal gegevens van u nodig om tot een vergelijking te kunnen komen. Zo moet er een schatting gemaakt worden van uw stroom- en gasverbruik. Als u  geen idee heeft van het verbruik kunt u uw gezinssamenstelling opgeven, de vergelijker doet dan een schatting. Het kan natuurlijk ook zijn dat u een bedrijf runt, ook dit kunt u aangeven in de vergelijker. In dat geval kunt u kiezen voor ‘MKB’. Daarnaast geeft u ook aan wat uw postcode en huisnummer is. Zodra u deze gegevens heeft opgegeven zal de vergelijking starten, het systeem bekijkt welke energieleveranciers energie kunnen leveren op uw adres.

Top 3 goedkoopste energieleveranciers

Zodra de vergelijker zijn werk heeft gedaan komt er een top 3 goedkoopste energieleveranciers op uw beeldscherm te staan. Zo kunt u in één oogopslag zien welke energieaanbieder de goedkoopste is. Ook kunt u zien wat de looptijd is van het contract en of er sprake is van een variabel of vast tarief. De contractuur is overigens een belangrijk punt, deze geeft aan hoelang u  “vast zit” aan de energieleverancier. U kunt pas weer overstappen naar een andere leverancier als de contractduur is verlopen. Komt u een leverancier tegen met een contractuur van 24 of 36 maanden, denk dan goed na of u wel zo’n lang contract wilt aangaan.

Het belang van kwaliteit

Naast de beste prijs bestaat er ook zoiets als kwaliteit. Ook kwaliteit is belangrijk, want u wilt natuurlijk wel een goede stroomleverantie, toch? Daarnaast geeft de kwaliteit ook aan hoe het met de service van een energieleverancier gesteld is. Is de leverancier telefonisch bereikbaar voor vragen? Worden vragen snel beantwoord? Dit zijn zomaar een paar vragen die belangrijk zijn als u op het punt staat te kiezen voor een bepaalde leverancier. Onderzoek welk cijfer de leverancier krijgt die u wilt kiezen. Op internet kunt u vaak ook zogenaamde ‘reviews’ vinden over de leverancier. Dit zijn ervaringen en beoordelingen van (ex)klanten. Door enkele reviews door te lezen kunt u er al snel achter komen of een bepaalde leverancier zijn werk goed doet of niet.

Start vandaag nog een vergelijking

Wij raden u aan vandaag nog een energievergelijking te maken. Ontdek welke leverancier de goedkoopste is en bespaar tientallen tot honderden euro’s per jaar op uw energierekening. Dit geldt zowel voor particuliere als zakelijke klanten. Overstappen doet u binnen enkele minuten, er is geen andere manier waarmee u zo snel geld kunt verdienen!

 

Deel deze pagina

Nu energie zakelijk vergelijken!

Huur óf koop nu zonnepanelen

Bespaar met LED tot 80% op uw lichtverbruik

Joost - Energiespecialist

Vrijblijvend advies nodig?

Onze specialisten zijn hier om te helpen, elke werkdag van 08:30 uur – 17:30 uur.

5/5

8,9/10

Op basis van 1.700+ reviews

Vrijblijvend advies nodig?

Onze specialisten zijn er om u te helpen op de traditionele werkdagen en tijden.

Telefonisch

Binnen 1 minuut helpen onze energiespecialisten u verder.

Terugbelverzoek

Wij bellen u op het door u aangegeven tijdstip.

Live chat

Binnen 4 minuten chat u met een van onze specialisten.