Energieprijzen

Energieprijzen

Zit u al goed met uw huidige energieprijzen? Of betaalt u nu meer dan nodig voor uw zakelijke energie? U vindt het antwoord snel en eenvoudig via onze energievergelijker. Op basis van uw verbruik krijgt u een overzicht met de beste energiedeals. Onze vergelijkingsservice biedt u meer dan gemak alleen. Wij bieden extra lage energieprijzen of hoge welkomstpremies die u niet direct via de leverancier krijgt.

Niet alleen de energieprijzen tellen mee

Veel bedrijven beginnen met zakelijk energie vergelijken door de leverancier te zoeken met de laagste energieprijzen. Een energieleverancier met lage energieprijzen is alleen niet altijd het goedkoopst. De leverancier kan de lage energieprijzen compenseren met een hoog vastrecht (vast bedrag aan administratiekosten). Ook is het mogelijk dat een energieaanbieder met iets hogere energieprijzen toch de beste energiedeal heeft dankzij een hoge welkomstpremie voor nieuwe klanten.

Kortom: let niet alleen op de energieprijzen. Gebruik onze handige energievergelijker voor een betrouwbare vergelijking waarin alle kostenposten zijn meegenomen. Zakelijke energie vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.

Energie vergelijken zakelijk of particulier?

Heeft het pand waarvoor u energie wilt vergelijken een zakelijke bestemming? Dan bent u aangewezen op energie vergelijken zakelijk. Kies bovenaan in de vergelijker voor het tabblad ‘bedrijven’. Werkt u thuis als ZZP’er? Dan kunt u ook particuliere energie aanvragen. U kunt dan de resultaten van zowel de zakelijke als particuliere energievergelijker naast elkaar leggen en het voordeligste energiecontract afsluiten. Het is niet zo dat zakelijke energie altijd lagere energieprijzen kent dan particuliere energie. Particuliere en zakelijke energie vergelijken is dus de moeite waard.

Hoe werkt de energievergelijker?

Zakelijke energie vergelijken begint met het opzoeken van uw energieverbruik. Deze vindt u op de jaarafrekening van uw energieleverancier. Vul nu uw postcode en verbruik in en geef aan of u een enkele of dubbele meter heeft. Tot slot geeft u aan wie uw huidige leverancier van zakelijke energie is. Deze vraag kunt u overslaan als u gaat verhuizen naar het pand. Klik op ‘berekenen’ om het zakelijke energie vergelijken te beginnen.

De beste deal voor uw zakelijke energie

U krijgt nu een overzicht met de goedkoopste energiecontracten voor bedrijven op basis van de actuele energieprijzen en kortingsacties. Met de handige filterfunctie kunt u het resultaat aanpassen naar uw wensen. Geef bijvoorbeeld aan dat u groene energie of variabele of vaste energietarieven wilt. Per energiecontract vindt u uitgebreide informatie over de opbouw van energieprijzen en voorwaarden. De totaalbedragen zijn inclusief netwerkkosten, energiebelasting en btw. Het energiecontract van uw keuze sluit u eenvoudig online af in de zakelijke energievergelijker.

Handige overstapservice

Overstappen van zakelijke energie is slechts een administratief proces. U komt nooit zonder energie te zitten. Na uw aanvraag zorgt de nieuwe leverancier ervoor dat uw huidige energiecontract wordt opgezegd. Heeft u nog een lopend contract met einddatum? Regel dan uw overstap naar lage energieprijzen binnen 2 maanden voor de einddatum.

Ontwikkeling energieprijzen

De huidige energieprijzen laten een dalende trend zien. De afgelopen jaar gingen met name de elektriciteitsprijzen langzaam omlaag. Er is een lage economische groei. De vraag naar energie is laag en het aanbod groot. Dit zorgt voor lage energieprijzen. Van een prijsdaling profiteert u alleen als u variabele tarieven heeft.

Is een contract voor onbepaalde tijd met variabele tarieven dan voordeliger? Nee, energie zakelijk vergelijken levert de meeste besparing op. Het financiële voordeel van een daling van de variabele energieprijzen valt namelijk in het niet bij de kortingen die u krijgt als u als nieuwe klant overstapt naar een contract met vaste tarieven. Na afloop van een actiecontract vervallen de actietarieven en gaat u weer meer betalen voor uw zakelijke energie. Wilt u dit niet? Dan kunt u opnieuw energie zakelijk vergelijken en switchen.

Deel deze pagina

Nu energie zakelijk vergelijken!

Huur óf koop nu zonnepanelen

Bespaar met LED tot 80% op uw lichtverbruik

Joost - Energiespecialist

Vrijblijvend advies nodig?

Onze specialisten zijn hier om te helpen, elke werkdag van 08:30 uur – 17:30 uur.

5/5

8,9/10

Op basis van 1.700+ reviews

Vrijblijvend advies nodig?

Onze specialisten zijn er om u te helpen op de traditionele werkdagen en tijden.

Telefonisch

Binnen 1 minuut helpen onze energiespecialisten u verder.

Terugbelverzoek

Wij bellen u op het door u aangegeven tijdstip.

Live chat

Binnen 4 minuten chat u met een van onze specialisten.