Goedkope energie

Goedkope energie

Bent u al jaren klant bij dezelfde leverancier van zakelijke energie? Dan is de kans groot dat u meer betaalt dan nodig. U heeft nog niet eerder geprofiteerd van de kortingen voor nieuwe klanten. Vindt nu op Energie-Zakelijk.nl snel de beste aanbieding met goedkope energie. Beoordeel vervolgens zelf of u de besparing hoog genoeg vindt om over te stappen.

Pak de controle terug

Begin nu met zakelijke energie vergelijken. Genoeg bedrijven betalen zonder erbij na te denken hun energierekening. Een slimme ondernemer houdt controle over zijn kosten. Zakelijk energie vergelijken is vrijblijvend en kost niets. U bent er vervolgens vrij in om wel of niet over te stappen. Of u nu wel of niet switcht naar goedkope energie, u wordt altijd beter van energie vergelijken. Zakelijk voordeel is binnen handbereik. Geeft de vergelijker aan dat u al zeer scherp geprijsde tarieven heeft? Dan kunt u met een nog positiever gevoel klant blijven. Betaalt u nu de hoofdprijs? Dan is het tijd om te wisselen.

Ja, honderden euro’s besparing

Het aantal particuliere overstappers van energie neemt elk jaar toe. Consumenten zijn inmiddels aardig bedreven in energie vergelijken. Zakelijk is veranderen van energieleverancier nog geen gemeengoed. Gemiste kansen voor ondernemend Nederland. Energieaanbieders leggen ook nieuwe zakelijke klanten in de watten met welkomsttarieven of -premies. Bedrijven kunnen al snel een paar honderd euro besparen met goedkope energie.

Neem gerust de proef op de som. Zoek uw energierekening op en vul in de energievergelijker uw verbruik in. De vergelijker toont een overzicht van actuele energiedeals. Laat u verrassen door de grote prijsverschillen van zakelijke energie. Er is concurrentie op de energiemarkt: genoeg besparingsmogelijkheden waar u van kunt profiteren.

Energie vergelijken, zakelijk of particulier

Als uw bedrijfspand een zakelijke bestemming heeft, kiest u in de vergelijker voor het tabblad zakelijke energie. Bent u zzp’er, dan kunt u zelf kiezen of u een particulier of zakelijk energiecontract afsluit. Vaak biedt een energiecontract voor consumenten de goedkoopste energie vanwege de sterke concurrentie. Kiest u voor zakelijke energie? Dan moet u uiteraard staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Een voordeel van zakelijke energie is overigens dat u energiekosten die u thuis voor uw werk maakt onder bepaalde voorwaarden kunt aftrekken van de belasting.

Groene en goedkope energie

In de energievergelijking houden wij ook rekening met ondernemers die maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel hebben staan. Dankzij de filterfunctie kunt u groene en goedkope energie vergelijken. Zakelijk voordeel en duurzaamheid gaan prima samen.

Overstappen van zakelijke energie

Stap 1 is energie vergelijkenzakelijk. Heeft u een goede energiedeal op het oog? Om te kunnen besparen moet u daadwerkelijk overstappen. Dit is een kwestie van het invullen van het overstapformulier in de energievergelijker. Kijk wel na of u geen contract met een einddatum hebt lopen. U betaalt een overstapboete als u het contract niet uitzit. De meeste particulieren en bedrijven hebben een contract voor onbepaalde tijd lopen met een opzegtermijn van 1 maand.

Waarom overstappen via de vergelijker?

Energieleveranciers bieden in energievergelijkers vaak extra hoge kortingen aan om hoog in de vergelijking te eindigen. Deze kortingen krijgt u niet direct bij de leverancier van zakelijke energie zelf.

Deel deze pagina

Nu energie zakelijk vergelijken!

Huur óf koop nu zonnepanelen

Bespaar met LED tot 80% op uw lichtverbruik

Joost - Energiespecialist

Vrijblijvend advies nodig?

Onze specialisten zijn hier om te helpen, elke werkdag van 08:30 uur – 17:30 uur.

5/5

8,9/10

Op basis van 1.700+ reviews

Vrijblijvend advies nodig?

Onze specialisten zijn er om u te helpen op de traditionele werkdagen en tijden.

Telefonisch

Binnen 1 minuut helpen onze energiespecialisten u verder.

Terugbelverzoek

Wij bellen u op het door u aangegeven tijdstip.

Live chat

Binnen 4 minuten chat u met een van onze specialisten.