Gasprijs

Een lage gasprijs is prettig voor uw zakelijke energie. Zo houdt u de stookkosten van uw bedrijf laag en blijft er meer geld over voor andere zaken. Zelf zakelijke energie vergelijken kost u veel tijd en moeite. Gebruik daarom onze handige energievergelijking met de meest actuele stroom- en gasprijzen. Extra voordeel van de vergelijker: u krijgt exclusieve kortingen op bijvoorbeeld uw gasprijs, die u vaak niet bij de leverancier krijgt.

Niet alleen de gasprijs telt!

In onze energievergelijker tonen wij op basis van uw verbruik of het geschatte verbruik van een pand de beste energiedeals van dit moment. De beste deal is niet automatisch de leverancier met de laagste gasprijs. Bij energie zakelijk vergelijken zijn naast de gasprijs ook andere factoren van belang, namelijk:

  • de hoogte van het vastrecht (vast bedrag aan administratiekosten)
  • de welkomstkorting voor nieuwe klanten

Het is dus niet verstandig om van alle leveranciers alleen de gasprijs op te zoeken en op basis hiervan zelf te vergelijken. Gebruik liever de energievergelijker op Energie-Zakelijk.nl. Alle kostenposten worden meegenomen in de berekening van de beste energiedeal voor uw zakelijke energie. Hierdoor krijgt u een goede indruk van de totale energiekosten en komt u niet voor verrassingen te staan.

Handleiding: energie vergelijken-zakelijk

Hoe werkt zakelijke energie vergelijken? Gebruik onderstaand stappenplan voor de laagste gasprijs en/of hoogste korting.

Consument of zakelijk?

De energievergelijker bestaat uit een gedeelte voor consumenten en voor bedrijven. Bent u ZZP’er en werkt u thuis? Dan kunt u desgewenst ook gebruikmaken van de particuliere energievergelijker, via het tabblad consumenten. Moet u zakelijk energie vergelijken omdat uw pand een zakelijke bestemming heeft? Ga dan in de vergelijker naar het tabblad ‘zakelijk‘.

Het verbruik van uw zakelijke energie invullen

In de vergelijker vragen wij u om onder andere het energieverbruik in te vullen. U kunt uw verbruik terugvinden op de jaarafrekening die u van uw huidige leverancier krijgt. Gaat het om een nieuw pand? Geef dan in de vergelijker aan voor wat voor pand u zakelijke energie wilt vergelijken: ZZP, eenmanszaak, winkel, kantoorpand of industrieel. De vergelijker maakt dan een schatting van het energieverbruik. Wilt u een lage gasprijs omdat u alleen gas wilt vergelijken? Vul dan 0 in bij het elektriciteitsverbruik. Tot slot klikt u op ‘berekenen’ en u begint met energie zakelijk vergelijken.

De beste energiedeal afsluiten

In de vergelijker ziet u een overzicht met de beste energiedeals op de energiemarkt voor nieuwe klanten. U profiteert van een extra lage gasprijs. Of u krijgt een hoge welkomstpremie. Per contract vindt u uitgebreide informatie over de opbouw van de gasprijs en de voorwaarden. Zakelijke energie vergelijken is transparant en goed voor uw portemonnee. Heeft u een voordelige deal gevonden? Sluit het energiecontract dan eenvoudig in de vergelijker af en maak gebruik van de overstapservice.

Handige overstapservice

Heeft u al een leverancier voor zakelijke energie en stapt u nu over voor een scherpere gasprijs? De nieuwe leverancier zorgt ervoor dat uw huidige energiecontract wordt opgezegd. Overstappen is een administratief proces. U komt nooit zonder energie te zitten.

Deel deze pagina

Nu energie zakelijk vergelijken!

Huur óf koop nu zonnepanelen

Bespaar met LED tot 80% op uw lichtverbruik

Joost - Energiespecialist

Vrijblijvend advies nodig?

Onze specialisten zijn hier om te helpen, elke werkdag van 08:30 uur – 17:30 uur.

5/5

8,9/10

Op basis van 1.700+ reviews

Vrijblijvend advies nodig?

Onze specialisten zijn er om u te helpen op de traditionele werkdagen en tijden.

Telefonisch

Binnen 1 minuut helpen onze energiespecialisten u verder.

Terugbelverzoek

Wij bellen u op het door u aangegeven tijdstip.

Live chat

Binnen 4 minuten chat u met een van onze specialisten.