Essent zakelijk

Essent zakelijk

Energieleverancier Essent biedt een aantal zeer aantrekkelijke zakelijke pakketten aan, gericht op grote ondernemers en het MKB. Op basis van uw wensen kiest u zelf een van de drie zakelijke pakketten van Essent, ieder pakket logischerwijs met z’n eigen charmes. Met het zakelijk pakket ‘flexibel’ van Essent heeft u, zoals de naam van dit pakket al verklapt, een grote vrijheid in het regelen van uw energiezaken. Tegenover de vrijheid staan de variërende energieprijzen in dit pakket, die zowel in uw voor- als nadeel kunnen uitpakken. Doordat het pakket maandelijks opzegbaar is, zit u niet vast aan langlopende contracten en kunt u overstappen naar een andere zakelijke leverancier, wanneer de tarieven u te hoog worden. Een zakelijk pakket van Essent, die zeker voor MKB’ers zeer interessant kan zijn, als u bijvoorbeeld een bedrijfspand huurt en nergens aan vast wilt zitten.

Essent zakelijk pakketten

Een andere zakelijk pakket van Essent is het ‘Zeker 1 jaar’-pakket, die u voor een looptijd van minimaal een jaar afsluit. Om u te compenseren in het feit, dat u minimaal een jaar aan Essent vastzit, geeft de energieleverancier u ter compensatie €150,- cadeau. Dit is niet het enige voordeel aan dit zakelijke pakket, u geniet ook van vaste energietarieven! Zeker wanneer u een vast maandelijks budget heeft is dit een geschikt pakket. U zit niet te lang vast aan een contract en weet precies waar u aan toe bent bij het afsluiten van dit zakelijke contract bij Essent. Het derde pakket wat Essent aanbiedt voor zakelijke partners, is het ‘Zeker 3 jaar’-pakket. Hierbij kiest u voor een lange periode voor de energie van Essent, waarvoor de leverancier u op meerdere manieren probeert te compenseren. Zo geniet u met dit pakket van vaste energietarieven, zodat u de komende drie jaar precies weet waar u rekening mee kunt houden. Evenals bij het ‘Zeker 1 jaar’-pakket biedt Essent u ook bij dit zakelijke contract een korting van €150,-.

Besparen met Essent zakelijk

Essent heeft zakelijk meer te bieden dan drie voordelige pakketten, die eerder beschreven zijn! Zo helpt de energieleverancier u ook bij het besparen op de energiekosten met interessante tips en voorstellen voor uw organisatie. Wanneer u hiermee instemt, zorgt Essent zelf voor de uitvoering van deze voorstellen! Volgens de website van de zakelijke energieleverancier heeft u de investering voor deze besparingen in zo’n drie jaar terugverdient. Interessant, als u ervan verzekerd bent, dat u de komende jaren actief zult zijn op een locatie. Via Eenergie-Zakelijk.nl kunt u altijd snel, onafhankelijk en gratis de beste essent zakelijke energiepakketten vergelijken.

Deel deze pagina

Nu energie zakelijk vergelijken!

Huur óf koop nu zonnepanelen

Bespaar met LED tot 80% op uw lichtverbruik

Joost - Energiespecialist

Vrijblijvend advies nodig?

Onze specialisten zijn hier om te helpen, elke werkdag van 08:30 uur – 17:30 uur.

5/5

8,9/10

Op basis van 1.700+ reviews

Vrijblijvend advies nodig?

Onze specialisten zijn er om u te helpen op de traditionele werkdagen en tijden.

Telefonisch

Binnen 1 minuut helpen onze energiespecialisten u verder.

Terugbelverzoek

Wij bellen u op het door u aangegeven tijdstip.

Live chat

Binnen 4 minuten chat u met een van onze specialisten.