Energievergelijker

Energievergelijker

Een energievergelijker is een geliefd hulpmiddel om de goedkoopste energieleverancier te vinden. Zelf energietarieven opzoeken en zakelijke energie vergelijken kost namelijk veel tijd en moeite. Een energievergelijker neemt u al het werk uit handen. Bovendien krijgt u vaak unieke kortingen die u niet direct bij de leverancier krijgt. Wilt u nu zakelijke energie vergelijken? Gebruik dan de handige zakelijke energievergelijker op Energie-Zakelijk.nl.

Voor een betrouwbare energievergelijking

Energie vergelijken zakelijk zonder energievergelijker is vrij ingewikkeld omdat er veel kostenposten zijn om mee rekening te houden. De leverancier met de laagste stroom- of gasprijs is niet automatisch het goedkoopst. Ook de hoogte van het vastrecht (vast bedrag aan administratieve kosten) en de welkomstpremie tellen mee. Een energievergelijker houdt rekening met al deze factoren. Op basis van uw verbruik wordt de beste deal voor u berekend. U krijgt een betrouwbare energievergelijking. Zelf lijstjes bijhouden van aanbieders van zakelijke energie is verleden tijd.

Goed om te weten: onze energievergelijker werkt met totaalprijzen, dus inclusief energiebelasting, btw en netwerkkosten.

Unieke kortingen via energievergelijker

Via de energievergelijker krijgt u vaak betere energiedeals dan direct bij de energieleverancier. U vraagt zich wellicht af hoe dit kan. Leveranciers willen graag hoog in de energievergelijker komen om veel nieuwe klanten te kunnen werven. Dit is voor hen een motivatie om in de energievergelijker extra korting op zakelijke energie aan te bieden. Conclusie: energie zakelijk vergelijken via een energievergelijker is de manier om te profiteren van de concurrentie tussen energieleveranciers.

Hoe werkt de energievergelijker?

  1. Energie vergelijken-zakelijk is eenvoudig. In de energievergelijker kiest u ‘zakelijk’ als het betreffende bedrijfspand een zakelijke bestemming heeft. Als u als ZZP’er thuis werkt kunt u desgewenst ook voor ‘consument’ kiezen.
  2. Vul nu uw postcode en energieverbruik in. Raadpleeg voor uw verbruik uw jaarafrekening. Verhuist u naar een nieuw pand waarvan u  het verbruik niet weet? Geef dan in de energievergelijker aan om wat voor pand het gaat: ZZP, eenmanszaak, winkel, kantoorpand, industrieel. De energievergelijker maakt dan een schatting van het energieverbruik. Klik nu op ‘bereken nu’.
  3. U krijgt een overzicht met de beste energiedeals in de markt voor zakelijke energie. U kunt nu desgewenst de energiedeals met zakelijke energie vergelijken op detail. Met de handige filterfunctie kunt u bijvoorbeeld aangeven dat u groene energie wilt afsluiten.
  4. Sluit nu het energiecontract af via de energievergelijker. De nieuwe leverancier zorgt ervoor dat uw huidige energieleverancier wordt opgezegd. Uw nieuwe en oude energiecontract sluiten naadloos op elkaar aan en u komt nooit zonder energie te zitten. Heeft u nu nog een contract voor bepaalde tijd lopen? Dan kunt u het best binnen 2 maanden voor de einddatum overstappen. Heeft u al jaren een energiecontract voor onbepaalde tijd? Dan kunt u elk moment zakelijk energie vergelijken en overstappen via de energievergelijker.

(Zakelijke) energie vergelijken populair

Steeds  meer particulieren en bedrijven zijn kritisch over hun uitgaven en beginnen met energie zakelijk vergelijken en stappen over. Bent u al jaren bij dezelfde leverancier? Nieuwe klanten en overstappers profiteren van kortingen. Uw loyaliteit is zeer prettig voor uw huidige aanbieder, maar kijk ook naar uw financiën. Gun uzelf een financieel voordeel. Onze handige zakelijke energievergelijker staat voor u klaar.

Deel deze pagina

Nu energie zakelijk vergelijken!

Huur óf koop nu zonnepanelen

Bespaar met LED tot 80% op uw lichtverbruik

Joost - Energiespecialist

Vrijblijvend advies nodig?

Onze specialisten zijn hier om te helpen, elke werkdag van 08:30 uur – 17:30 uur.

5/5

8,9/10

Op basis van 1.700+ reviews

Vrijblijvend advies nodig?

Onze specialisten zijn er om u te helpen op de traditionele werkdagen en tijden.

Telefonisch

Binnen 1 minuut helpen onze energiespecialisten u verder.

Terugbelverzoek

Wij bellen u op het door u aangegeven tijdstip.

Live chat

Binnen 4 minuten chat u met een van onze specialisten.