Mooi zonnig voorjaar, hoge opbrengt zonne-energie

Mooi zonnig voorjaar, hoge opbrengt zonne-energie

Picture of Annemieke
Annemieke
Leestijd: 2 min
2 min

Steeds meer bedrijven maken de keuze voor zonne-energie. Dit jaar is voor u wat zonne-energie betreft goed begonnen, want door het zonnige voorjaar is de opbrengst aan zonne-energie erg hoog. In vergelijking met het eerste half jaar van 2013 is er 20% meer zonne-energie opgewekt. Als u een zonnepaneleninstallatie heeft, dat kunt u hier gemiddeld 48 euro meer aan verdienen. Dit heeft Essent bekend gemaakt, dit blijkt uit KNMI gegevens. Veel mensen weten het niet, maar ook wanneer het bewolkt is wekt een zonnepaneel stroom op. De opbrengst is uiteraard hoger bij een volop schijnende zon. De maanden maart en juni van 2014 waren erg warm. Steeds meer particulieren en bedrijven laten zonnepanelen op het dak installeren zodat ze zelf stroom op kunnen wekken. In Nederland steeg het vermogen aan zonne-energie van 347 megawatt in juli 2013 naar 651 megawatt in april 2014.

Steeds meer mensen kiezen zonne-energie

Zonne-energie is duurzaam en steeds meer mensen denken aan het milieu en kiezen voor zonne-energie. Veel bedrijven gaan hier ook in mee en dat zorgt er voor dat zonne-energie meer populair wordt. Dat is een goed teken, want hierdoor kan er per jaar veel geld worden bespaard op de energierekening. Wilt u ook dat de zakelijke energietarieven voor u aantrekkelijker worden door te investeren in zonne-energie? Maakt u dan een verantwoorde keuze en beslis vandaag nog! Of lees over de voordelen van investeren in zonne-energie.

Besparen op de zakelijke energierekening dankzij zonnepanelen

Niet alleen particulieren kunnen geld besparen op de energierekening dankzij de zonnepanelen, bedrijven kunnen hier ook gebruik van maken. Het is een goede keuze om zonnepanelen te laten plaatsen, want hierdoor verbruikt u goedkope vorm van stroom en gaan de kosten per maand flink naar beneden. Wilt u ook weten wat de zonnepanelen u gaat kosten en hoeveel u kunt besparen op uw zakelijke energietarieven? Er kan dan het beste een vergelijking worden uitgevoerd. Er zijn verschillende zakelijke energieleveranciers die het stimuleren dat u zonnepanelen op uw bedrijfspand laat plaatsen. Ook wanneer u thuis werkt, dan kunt u denken aan energie zakelijk ZZP, dan kunt u per maand en per jaar erg veel geld besparen. Kiest u daarom nu ook voor Energie-Zakelijk.nl zodat u het voor uzelf op een rijtje kunt zetten.

Vanaf de start van Energie-Zakelijk.nl schrijft zij over alles wat met zakelijke energie te maken heeft. De uitdaging ligt bij haar in het leuk en begrijpelijk maken van de complexe energiemarkt. “Als een ondernemer na het lezen van mijn artikel denkt: daar heb ik wat aan! dan ben ik blij.”

Deel deze pagina

Inhoudsopgave

Nu energie zakelijk vergelijken!

Huur óf koop nu zonnepanelen

Joost - Energiespecialist

Vrijblijvend advies nodig?

Onze specialisten zijn hier om te helpen, elke werkdag van 08:30 uur – 17:30 uur.

5/5

8,9/10

Op basis van 1.700+ reviews

Ontvang het laatste energie nieuws en updates

Ook interessant voor u?