5 Tekenen Dat Oxxio Zakelijk de Juiste Keuze is

5 Tekenen Dat Oxxio Zakelijk de Juiste Keuze is

Picture of Annemieke
Annemieke
Leestijd: 2 min
2 min

Oxxio biedt zakelijke energiepakketten aan voor kleine en grote bedrijven. De energieleverancier heeft verschillende pakketten opgesteld die aansluiten bij de behoeftes van de zakelijke markt. Er wordt onderscheid gemaakt tussen bedrijven die onder grootverbruik vallen en bedrijven die de standaard zakelijke energiepakketten afnemen.

In dit artikel leest u waarom Oxxio zakelijk een goede keuze voor uw organisatie is. Wij keken onder andere naar de prijs, voor- en nadelen, kwaliteit en service van het bedrijf.

1. Altijd op de hoogte van het energieverbruik

Oxxio zakelijk biedt talloze mogelijkheden bij het bijhouden van het energieverbruik binnen uw organisatie. U krijgt inzicht in alle gegevens omtrent het verbruik van stroom en gas. Iedere maand is het verbruik eenvoudig in te zien en op basis van het verbruik kunt u kijken of de energiekosten binnen uw verwachte budget vallen.

U kunt ook direct zien of er gedurende bepaalde maanden meer energie wordt verbruikt en eventueel maatregelen nemen om dit verbruik te verlagen. Dit zorgt voor een aanzienlijke kostenbesparing op uw energierekening.

2. Via Oxxio Zakelijk toegang tot BespaarTools

Voor zakelijke klanten heeft Oxxio enkele BespaarTools op de markt gebracht. Deze tools zullen helpen om het energieverbruik (en hiermee ook de energiekosten) in uw organisatie te verlagen. Door maandelijks minder te verbruiken kunt u de duurzaamheid binnen de organisatie versterken en ook veel geld op de maandelijkse factuur besparen.

De BespaarTools zijn gratis voor klanten van Oxxio Zakelijk en eenvoudig via internet bereikbaar. Voor deze BespaarTools worden gegevens van uw huidige energieverbruik en energierekening gebruikt om zo de juiste stappen voor besparing voor te stellen.

3. Alles online regelen

Of u nu op kantoor of onderweg bent: bij Oxxio Zakelijk regelt u alles gewoon online. U heeft via internet inzicht in het verbruik van uw organisatie en u kunt het energiepakket online aanpassen. Wanneer u gedurende het jaar maatregelen genomen heeft om het energieverbruik te verlagen dan is de kans groot dat u een lager energiepakket kunt afnemen.

Via internet regelt u alle onderdelen van Oxxio Zakelijk en blijft u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het energieverbruik van uw bedrijfspand en op uw bedrijventerrein.

4. Op maat contracten voor grootverbruik

Bedrijven die meer dan 40 m3 gas per uur gebruiken en voor elektriciteit maximaal 3x 80 Ampère hanteren vallen bij Oxxio Zakelijk onder grootverbruik. Dit houdt in dat u in een ander segment energiepakketten valt en u een op maat contract kunt afsluiten. Op basis van uw jaarlijkse verbruik wordt er een energiepakket samengesteld dat aansluit bij de behoeftes van uw organisatie.

Met een energiepakket voor grootverbruik kunt u bij Oxxio Zakelijk altijd rekenen op hoge kwaliteit en uitgebreide mogelijkheden.

5. Oxxio Zakelijk is geschikt voor iedere onderneming

Of u nu ZZP’er bent of de leiding heeft over tientallen medewerkers in het kantoorpand: Oxxio Zakelijk heeft energiepakketten die aansluiten bij de behoefte van een organisatie. Door de uitgebreide mogelijkheden binnen energiepakketten (welke op basis van jaarlijks verbruik zijn opgesteld) is Oxxio Zakelijk voor iedere ondernemingsvorm geschikt.

Dit maakt Oxxio Zakelijk onder andere geschikt voor:

  • Winkelpanden met/zonder personeel
  • ZZP’ers
  • Startende ondernemingen
  • Organisatie met personeel
  • Kleine en grote kantoorpanden

Vanaf de start van Energie-Zakelijk.nl schrijft zij over alles wat met zakelijke energie te maken heeft. De uitdaging ligt bij haar in het leuk en begrijpelijk maken van de complexe energiemarkt. “Als een ondernemer na het lezen van mijn artikel denkt: daar heb ik wat aan! dan ben ik blij.”

Deel deze pagina

Inhoudsopgave

Nu energie zakelijk vergelijken!

Huur óf koop nu zonnepanelen

Bespaar met LED tot 80% op uw lichtverbruik

Joost - Energiespecialist

Vrijblijvend advies nodig?

Onze specialisten zijn hier om te helpen, elke werkdag van 08:30 uur – 17:30 uur.

5/5

8,9/10

Op basis van 1.700+ reviews

Ontvang het laatste energie nieuws en updates

Ook interessant voor u?