Zakelijke energievergelijker: 4 dingen die u moet weten

Bij het gebruik van zakelijke energie wordt er vaak naar een enkel kernpunt gekeken: de kosten. Het is als bedrijf belangrijk om op de verschillende kostenposten te letten, en met zakelijke energie is dit dan ook niet anders. Het loont dan ook om te kijken of u op dit moment kunt besparen op uw zakelijke energie, en daar hebben wij de ideale oplossing voor.

Energie-Zakelijk is gespecialiseerd in het verbinden van MKB-bedrijven en energieleveranciers. Dankzij onze handige zakelijke energievergelijker voor MKB kunt u met een aantal gegevens al direct inzicht krijgen in de meest interessante energieleverancier voor uw situatie. Wij vergelijken onder andere op betrouwbaarheid, kosten, service en verbruik, zodat wij u altijd kunnen doorsturen naar de energieleverancier die echt bij uw verbruik en budget past.

Daarbij voorzien wij u graag van advies bij het gebruik van de zakelijke energievergelijker, zodat u altijd het juiste zakelijke energiepakket kunt afsluiten. U vindt in dit artikel daarom 4 dingen die u moet weten wanneer u de zakelijk energievergelijker gaat gebruiken.

#1: De juiste gegevens bieden het beste resultaat

Binnen onze zakelijke energievergelijker vragen wij een aantal gegevens, welke nodig zijn om de juiste energieleverancier te vinden. Hoe nauwkeuriger u deze gegevens invult, hoe groter de kans dat wij ook echt de beste energieleverancier voor uw situatie kunnen vinden. Het loont daarom om gegevens zoals uw verbruik secuur in te vullen, want hierdoor hebben wij de juiste gegevens om uit te zoeken welke zakelijke energieleverancier de laagste prijs, de beste service en de juiste betrouwbaarheid heeft.

Dit geldt ook voor de adresgegevens van uw onderneming. Het komt voor dat bepaalde energieleveranciers niet actief zijn in bepaalde gebieden. Om te voorkomen dat wij u naar een zakelijke energieleverancier doorsturen die niet actief is binnen uw omgeving, vragen wij u de adresgegevens zo nauwkeurig mogelijk in te vullen.

#2 Wij tonen direct de voordeligste energieleverancier

Op basis van de gegevens die u in onze zakelijke energievergelijker invult, tonen wij de voordeligste energieleverancier. Dit is dus volledig op basis van de prijs. Daarbij tonen wij u ook andere energieleveranciers inclusief de prijs die zij voor de energiepakketten hanteren. Dit biedt u een ruim aanbod aan zakelijke energieleveranciers, zodat u altijd een keuze kunt maken die maximaal aansluit bij uw eigen wensen, eisen en natuurlijk uw budget.

#3 U kunt binnen 2 minuten de juiste energieleverancier vinden

Snelheid is alles, ook bij het vergelijken van energieleveranciers. Ons systeem biedt u daarom de mogelijkheid om binnen slechts 2 minuten de beste energieleveranciers op basis van prijs, service en betrouwbaarheid te vinden. Als u de gegevens volledig en juist invult, kan ons systeem in een handomdraai uitzoeken wat de juiste zakelijke energieleverancier zal zijn die maximaal aansluit bij de punten die u in onze zakelijke energievergelijker noemt.

#4 Overstappen is ook zo geregeld

Daarbij helpen wij u ook om eenvoudig over te stappen. Vanuit onze zakelijke energievergelijker kunnen wij u direct naar de website van de desbetreffende energieleverancier doorsturen. Eenmaal op de website aangekomen kunt u de voorwaarden van de zakelijke energieleverancier lezen en kunt u, indien deze zakelijke energieleverancier past bij de eisen en het budget dat u heeft opgesteld, direct het nieuwe energiepakket afsluiten. De zakelijke energieleverancier regelt voor de rest de overstap, zodat u niet langer de administratie hoeft uit te voeren. Dit bespaart u ontzettend veel tijd en biedt u daarbij de mogelijkheid om zo snel mogelijk over te stappen.

Ga direct naar onze zakelijke energievergelijker >>

Deel dit artikel

Share on email
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook

Nu energie zakelijk vergelijken!

  • Stap nu over en bespaar tot €1000,- per jaar
  • Het duurt maar 1 minuut om de beste energiedeals te zien
  • Via onze site voordeliger dan direct bij de leverancier
  • Wij vergelijken 100% onafhankelijk
  • Duizenden bedrijven gingen jou voor!

Laatste blogs

Vrijblijvend advies nodig? Bel onze specialisten: 020 – 29 00 909