Grootzakelijk gas: zo vindt u de ideale gasleverancier

Grootzakelijk gas: zo vindt u de ideale gasleverancier

Picture of Annemieke
Annemieke
Leestijd: 2 min
2 min

Bent u op zoek naar een nieuwe gasleverancier voor uw bedrijf? Dan is het goed om te kijken welke mogelijkheden er op dit moment voor uw bedrijf zijn. Een grootverbruik gasleverancier let over het algemeen op drie kernpunten: de prijs, de kwaliteit en de service.

En daar kunt u als organisatie het maximale uit halen. Het is tenslotte bijzonder eenvoudig om te kijken welke kansen er voor u liggen. Steeds meer bedrijven stappen over naar grootverbruik op het moment dat zij in aanmerking komen voor de voordelen, en er zijn ook steeds meer bedrijven die binnen energieleveranciers van grootverbruik overstappen.

Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste grootzakelijk gasleverancier. In dit artikel leggen wij u meer uit over de verschillende kernpunten waarop u moet letten. Daarbij adviseren wij u graag bij het kiezen van de ideale gasleverancier.

Uw mogelijkheden bij grootzakelijk gas

Als u nog maar net binnen de gestelde eisen van grootverbruik valt bij grootzakelijk gas dan is het goed om te weten dat er aanzienlijk veel aanbieders zijn binnen deze markt. Dit biedt veel voordelen, want het resulteert in een prijzenslag tussen deze leveranciers.

Er zijn daarom verschillende mogelijkheden om voor een zo laag mogelijke prijs te zorgen. U kunt onderhandelen met iedere aanbieder van grootzakelijk gas, zodat u samen met hen het maximale kunt bereiken. En er zijn mogelijkheden om met hen te onderhandelen op het gebied van kwaliteit en service, om ook hier het maximale uit te halen.

Zo zijn energieleveranciers zoals Nuon en E-on gespecialiseerd in het leveren van gas aan grootverbruikers, dus kunt u vanuit hen ook een goede kwaliteit en service verwachten. De prijs ligt bij hen wat hoger dan bij andere aanbieders, en dit komt onder andere door deze kwaliteit en service. U wilt bij problemen tenslotte wel zo snel mogelijk een oplossing.

De kleinere energieleveranciers, die ook op grootzakelijk niveau leveren, kunnen vooral op het gebied van service en kwaliteit veel opleveren. De prijs van grootzakelijk gas ligt bij hen wat hoger, en dit houdt onder andere in dat u hier ook veel meer voor terug mag verwachten. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een 24/7-servicenummer waarop u hen altijd kunt bereiken.

Hoe hoger uw verbruik, hoe beter uw onderhandelingspositie. De grote onderhandelingen vinden echt plaats bij de grotere energieleveranciers, zij hebben vooral de ruimte om concessies te doen. Daarentegen kunnen de kleinere energieleveranciers juist weer een persoonlijke deal samenstellen, waardoor u bij hen ook een betere prijs kunt verwachten.

Aanbieders van grootzakelijk gas vergelijken

Het is als grootverbruiker belangrijk dat u kijkt wat de verschillen zijn tussen de energieleveranciers binnen de grootzakelijke markt. Het is hierbij onder andere nodig dat op prijs, kwaliteit en service let. Want dit zijn juist de onderdelen waarmee u in aanraking komt bij grootzakelijk gas.

Deze aanbieders zijn gelukkig opgenomen in onze vergelijkingstool, waarmee u bijzonder eenvoudig kunt achterhalen welke mogelijkheden er binnen deze markt zijn. Wij hebben de tool samengesteld op basis van grootverbruikers, en hebben hier ook alle belangrijke spelers binnen de markt van grootzakelijk gas in meegenomen.

Bekijk direct onze handige vergelijkingstool en ontdek welke mogelijkheden er voor u zijn om over te stappen naar een nieuwe aanbieder op het gebied van grootzakelijk gas: ga direct naar de tool >>

Vanaf de start van Energie-Zakelijk.nl schrijft zij over alles wat met zakelijke energie te maken heeft. De uitdaging ligt bij haar in het leuk en begrijpelijk maken van de complexe energiemarkt. “Als een ondernemer na het lezen van mijn artikel denkt: daar heb ik wat aan! dan ben ik blij.”

Deel deze pagina

Inhoudsopgave

Even geduld alstublieft...

Joost - Energiespecialist

Vrijblijvend advies nodig?

Onze specialisten zijn hier om te helpen, elke werkdag van 08:30 uur – 17:30 uur.

5/5

8,9/10

Op basis van 1.700+ reviews

Ontvang het laatste energie nieuws en updates

Ook interessant voor u?