Zakelijk 17% besparen op energie

Zakelijk 17% besparen op energie

Picture of Annemieke
Annemieke
Leestijd: < 1 min
< 1 min

Een deense organisatie voor de energiebranch (Danish Energy Association) heeft na groot onderzoek geconcludeerd dat de europese industrie tot 17% kan besparen op de zakelijke energie. met name de industrie- en transpostsector kunnen deze besparen op energie bewerkstelligen. Het onderzoek heeft plaatsgevonden in west- en oosteuropa. De grootste besparing op energie zit in de industriesector.

Met name in Duitsland kan er enorm bespaard worden op zakelijke energie: in totaal 1.800 petajoule. Voor het begrip: is dit ongeveer 500.000.000.000 kWh (kilowattuur). Dit is ongeveer 50%. In Oosteurp kan relatief meer bespaard worden op energie. Bijv: Litouwen kan ruim 80procent besparen, terwijl denemarken zelf tot maximaal 30% besparing komt in kilowatuur.

Vanaf de start van Energie-Zakelijk.nl schrijft zij over alles wat met zakelijke energie te maken heeft. De uitdaging ligt bij haar in het leuk en begrijpelijk maken van de complexe energiemarkt. “Als een ondernemer na het lezen van mijn artikel denkt: daar heb ik wat aan! dan ben ik blij.”

Deel deze pagina

Inhoudsopgave

Nu energie zakelijk vergelijken!

Huur óf koop nu zonnepanelen

Bespaar met LED tot 80% op uw lichtverbruik

Joost - Energiespecialist

Vrijblijvend advies nodig?

Onze specialisten zijn hier om te helpen, elke werkdag van 08:30 uur – 17:30 uur.

5/5

8,9/10

Op basis van 1.700+ reviews

Ontvang het laatste energie nieuws en updates

Ook interessant voor u?