Van normale naar zakelijke energie in 3 eenvoudige stappen

Van normale naar zakelijke energie in 3 eenvoudige stappen

Picture of Annemieke
Annemieke
Leestijd: 2 min
2 min

Maakt u op dit moment als ZZP’er of freelancer vanuit huis nog steeds gebruik van uw normale energiepakket en wilt u binnenkort uw eigen onderneming buitenshuis starten? Dan loont het al snel om over te stappen naar een zakelijk energiepakket. U kunt hierbij rekenen om meer voordelen, vindt sneller een energiepakket dat echt bij u past en heeft daarbij ook de mogelijkheid om op lange termijn veel meer voordeel te verkrijgen.

Bij Energie-Zakelijk zijn wij dagelijks bezig met het helpen van bedrijven die vanuit de consumentenmarkt overstappen naar de zakelijke energiemarkt. Wij hebben daarom speciaal voor u een handige zakelijke energievergelijker gemaakt, waarmee u in een handomdraai kunt berekenen wat de juiste zakelijke energieleverancier voor uw toekomstige situatie zal zijn.

Daarbij adviseren wij u ook graag bij het kiezen van een nieuwe energieleverancier. Dit doen wij in dit artikel door u in 3 eenvoudige stappen te helpen om over te stappen naar een zakelijke energieleverancier. Door de 3 onderstaande stappen te doorlopen bent u ervan verzekerd dat u al binnen een week gebruik kunt maken van uw zakelijke energiepakket.

1. Bereken allereerst uw toekomstige verbruik

Als u overstapt naar een eigen kantoor dan is het van belang dat u bijhoudt hoeveel energie u zult gaan gebruiken. Dit zal over het algemeen wat hoger uitvallen dan de hoeveelheid energie die op dit moment in uw kantoor aan huis wordt gebruikt. Bereken hierom het totale kWh dat u bij uw nieuwe kantoor verwacht te gebruiken.

Dit verbruik is nodig om aan te geven in welke situatie zich op dat moment zult bevinden. Dit maakt het aanzienlijk eenvoudiger om een zakelijke energieleverancier te vinden die ook echt bij uw situatie past. Het is zonde om zomaar voor het eerste energiepakket te gaan, zonder te weten wat u hierbij totaal gaat verbruiken. Door het verbruik vooraf te berekenen, kunt u de informatie gebruiken om de juiste energieleverancier te vinden.

2. Gebruik onze handige zakelijke energievergelijker

Doordat u nu op de hoogte bent van uw toekomstige energieverbruik, kunt u aan de slag met onze handige zakelijke energievergelijker. De vergelijker geeft u binnen 2 minuten duidelijkheid over de zakelijke energieleverancier die het beste bij uw situatie past. Hiervoor heeft u enkele gegevens nodig, waaronder de grootte van uw kantoor of werkplek, het verbruik en ook de locatie van de werkplek. De gegevens omtrent locatie zijn nodig om u uitsluitend met energieleveranciers te verbinden die ook echt binnen uw regio actief zijn.

Ga naar de zakelijke energievergelijker voor MKB/ZZP/Kleinzakelijk of de energie vergelijker voor grootzakelijk.

Met deze gegevens kunnen wij snel een vergelijking maken tussen alle zakelijke energieleveranciers. Dit houdt onder andere in dat wij u direct de voordeligste zakelijke energieleverancier kunnen tonen. U kunt hierbij ook allerlei filters en wensen aangeven, waaronder de wens om gebruik te maken van groene energie in plaats van de traditionele vorm van energie.

3. Ga direct door naar de beste zakelijke energieleverancier

U kunt vanuit onze energievergelijker direct door naar de beste zakelijke energieleverancier, en hier eenvoudig de overstap naar de zakelijke energieleverancier regelen. Dit kost slechts enkele minuten. Alle administratieve taken die hiervoor moeten worden uitgevoerd, waaronder de aanvraag, worden volledig door de zakelijke energieleverancier uitgevoerd. Dit bespaart vanzelfsprekend ontzettend veel tijd en biedt u daarbij de mogelijkheid om de focus op het werk te houden.

Vanaf de start van Energie-Zakelijk.nl schrijft zij over alles wat met zakelijke energie te maken heeft. De uitdaging ligt bij haar in het leuk en begrijpelijk maken van de complexe energiemarkt. “Als een ondernemer na het lezen van mijn artikel denkt: daar heb ik wat aan! dan ben ik blij.”

Deel deze pagina

Inhoudsopgave

Nu energie zakelijk vergelijken!

Huur óf koop nu zonnepanelen

Bespaar met LED tot 80% op uw lichtverbruik

Joost - Energiespecialist

Vrijblijvend advies nodig?

Onze specialisten zijn hier om te helpen, elke werkdag van 08:30 uur – 17:30 uur.

5/5

8,9/10

Op basis van 1.700+ reviews

Ontvang het laatste energie nieuws en updates

Ook interessant voor u?