Maakt de opbouw van uw zakelijke energiepakket uit?

Maakt de opbouw van uw zakelijke energiepakket uit?

Picture of Annemieke
Annemieke
Leestijd: 2 min
2 min

Zakelijke energiepakketten worden over het algemeen opgebouwd op basis van het verbruik van het bedrijf. De opbouw van een zakelijk energiepakket is variërend per bedrijf, en dit is vanzelfsprekend het gevolg van de variërende verbruiken tussen bedrijven. Het is voor het ene bedrijf nodig om veel stroom af te nemen, terwijl een ander bedrijf het zakelijke energiepakket bijvoorbeeld voornamelijk uit gas kan laten bestaan.

De opbouw van het zakelijke energiepakket maakt hierom weldegelijk uit. Het kan u op jaarbasis ontzettend veel kosten besparen op het moment dat u het juiste energiepakket heeft uitgekozen. Het is altijd nodig om een energiepakket uit te kiezen dat maximaal bij uw huidige verbruik past, omdat u anders te maken zult hebben met torenhoge en onnodige kosten.

De meeste zakelijke energiepakket worden opgebouwd uit stroom en gas. Dit zijn de twee onderdelen die standaard onder een zakelijk energiepakket vallen. Het is echter per bedrijf de vraag hoeveel kWh stroom en m3 gas er wordt afgenomen. Op basis van uw verbruik is het ontzettend eenvoudig om precies het zakelijke energiepakket te vinden dat zo goed mogelijk bij u past.

Welke opbouw is interessant voor uw bedrijf?

Als we kijken naar de gemiddelde opbouw van een zakelijk energiecontract dan valt het op dat er onderscheid wordt gemaakt tussen de verschillende hoogtes van het verbruik. Bedrijven hebben een specifiek verbruik per maand, en daarmee ook per jaar. En dit verbruik is eenvoudig binnen een van de energiepakketten van een energieleverancier te plaatsen. Zo kunnen er diverse staffels worden afgenomen op het moment dat uw bedrijf een energiecontract bij een zakelijke energieleverancier afsluit.

Wanneer u op zoek gaat naar het juiste energiepakket dan is het altijd essentieel dat u uw huidige verbruik noteert. Zo kunt u uitzoeken welke zakelijke energieleverancier een energiepakket aanbiedt dat exact bij dit verbruik aansluit. Dit is ook de reden dat wij voor u de handige zakelijke energievergelijker hebben samengesteld. Hiermee kunt u in een handomdraai uitzoeken welke zakelijk energiepakket het beste bij uw situatie zal aansluiten. Wij berekenen dit onder andere op basis van uw huidige verbruik, uw locatie en de grootte van uw onderneming.

Binnen de opbouw van uw zakelijke energiecontract zult u ook rekening moeten houden met het toekomstige verbruik. Het kan voorkomen dat u gedurende de komende maanden besluit om uw bedrijf uit te breiden, en daarom ook een hoger verbruik zult hebben. Het is in deze situaties belangrijk om een zakelijke energieleverancier te kiezen die deze flexibiliteit aanbiedt. Zo kunt u op de momenten dat u net even dat beetje meer nodig heeft eenvoudig overstappen naar een zakelijk energiepakket dat hier zo goed mogelijk bij past.

Vind altijd uw ideale zakelijke energiepakket

Onze zakelijke energievergelijker is ideaal op het moment dat u wilt weten welke zakelijke energieleverancier het beste bij uw huidige en ook toekomstige situatie zal aansluiten. Op basis van een aantal gegevens worden er diverse zakelijke energieleveranciers met energiepakketten getoond. U kunt vanuit onze zakelijke energievergelijker bovendien direct naar de website van de zakelijke energieleverancier, waar u in enkele minuten een aanvraag kunt doen om over te stappen.

Vanaf de start van Energie-Zakelijk.nl schrijft zij over alles wat met zakelijke energie te maken heeft. De uitdaging ligt bij haar in het leuk en begrijpelijk maken van de complexe energiemarkt. “Als een ondernemer na het lezen van mijn artikel denkt: daar heb ik wat aan! dan ben ik blij.”

Deel deze pagina

Inhoudsopgave

Nu energie zakelijk vergelijken!

Huur óf koop nu zonnepanelen

Bespaar met LED tot 80% op uw lichtverbruik

Joost - Energiespecialist

Vrijblijvend advies nodig?

Onze specialisten zijn hier om te helpen, elke werkdag van 08:30 uur – 17:30 uur.

5/5

8,9/10

Op basis van 1.700+ reviews

Ontvang het laatste energie nieuws en updates

Ook interessant voor u?