Maak van uw hoge energierekening de gelegenheid flink te besparen

Maak van uw hoge energierekening de gelegenheid flink te besparen

Picture of Annemieke
Annemieke
Leestijd: 2 min
2 min

Soms schrikken bedrijven er nog steeds van: de zakelijke energierekening kan vaak veel hoger uitvallen dan vooraf wordt gedacht. Zonde, want dit betekent dat een groot deel van de bedrijfsomzet wordt gespendeerd aan de kosten die niet altijd nodig zijn om te maken.

Als bedrijf heeft u behoefte aan energie, dat is logisch. Diverse bedrijfsprocessen binnen uw onderneming draaien hier actief op en zonder deze bedrijfsprocessen kunt u bijvoorbeeld geen producten maken. Het is dan ook nodig om een deel van uw omzet te spenderen aan energie, omdat uw bedrijf anders stil komt te staan. Maar de productiekosten stijgen helaas op het moment dat u ook flink meer spendeert aan energie.

Het is in Nederland bijzonder eenvoudig om veel minder te betalen voor uw zakelijke energierekening. Daarom zou u de schrikreactie die opkomt bij het bekijken van de hoge energierekening eigenlijk moeten zien als een nieuwe kans om voortaan flink te besparen op de energie die u verbruikt. Dit is namelijk het ideale moment om te zorgen dat u de komende tijd veel minder hoeft uit te geven aan energie.

Wat kunt u doen bij een hoge energierekening?

De eerste stap die u dient te zetten bij een hoge energierekening is een vergelijking. Door middel van een vergelijking kunt u eenvoudig in kaart brengen wat andere zakelijke energieleveranciers rekenen voor het verbruik dat u iedere maand nodig heeft voor uw bedrijfsprocessen. Eerlijk is eerlijk: niet ieder bedrijf kan direct besparen op de zakelijke energie, maar vrijwel ieder bedrijf doet er toch echt goed aan om te kijken welke mogelijkheden er zijn om honderden en soms zelfs duizenden euro’s op de energierekening te besparen.

Bij een vergelijking brengt u van alle Nederlandse zakelijke energieleveranciers in kaart wat het u gaat kosten als u uw stroom en gas voortaan bij hen afneemt. Het is een ideale manier om in zeer korte tijd uit te zoeken of er besparingsmogelijkheden voor uw onderneming zijn, en dat brengt ontzettend veel nieuwe kansen met zich mee. Want een overstap naar een andere zakelijke energieleverancier is zo geregeld, dus het is het zeker waard om hier enkele minuten in te investeren.

Hoe voert u een vergelijking uit?

Bij Energie-zakelijk weten we dat het lastig is om overal offertes op te vragen op basis van uw huidige energieverbruik. Het is dan ook de reden dat wij een handige zakelijke energievergelijker hebben samengesteld, waarmee u in enkele minuten kunt berekenen wat u bij andere zakelijke energieleveranciers voor uw stroom en gas betaalt. Door enkele gegevens over uw bedrijf, waaronder het verbruik, in te voeren, kunnen wij direct tonen wat de prijs voor uw verbruik bij meer dan tien verschillende zakelijke energieleveranciers zal zijn.

Bovendien kunt u ook direct de overstap naar de nieuwe energieleverancier maken, zodat u vanaf de volgende cyclus altijd direct begint met besparen. Zo maken wij het voor u zo gemakkelijk mogelijk om flink op energie te besparen en te zorgen dat een kleiner deel van uw omzet wordt gespendeerd aan deze kosten.

Vanaf de start van Energie-Zakelijk.nl schrijft zij over alles wat met zakelijke energie te maken heeft. De uitdaging ligt bij haar in het leuk en begrijpelijk maken van de complexe energiemarkt. “Als een ondernemer na het lezen van mijn artikel denkt: daar heb ik wat aan! dan ben ik blij.”

Deel deze pagina

Inhoudsopgave

Nu energie zakelijk vergelijken!

Huur óf koop nu zonnepanelen

Bespaar met LED tot 80% op uw lichtverbruik

Joost - Energiespecialist

Vrijblijvend advies nodig?

Onze specialisten zijn hier om te helpen, elke werkdag van 08:30 uur – 17:30 uur.

5/5

8,9/10

Op basis van 1.700+ reviews

Ontvang het laatste energie nieuws en updates

Ook interessant voor u?