Kunt u als bedrijf zelf uw zakelijke energieleverancier kiezen?

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om buiten een bedrijventerrein te huren. Door te verhuizen naar een eigen bedrijfspand, wordt het voor bedrijven gemakkelijker bereikbaar te zijn en om snel bij klanten te komen. Maar op het moment dat er een nieuw bedrijfspand wordt gekozen, moeten er talloze zaken worden geregeld.

Een van deze zaken is de zakelijke energie. Het is als bedrijf van belang om bij de juiste energieleverancier te zitten. Bedrijven zijn helemaal vrij in de keuze met betrekking tot een zakelijke energieleverancier, zolang zij volledig eigenaar van het bedrijfspand zijn. Is dit niet het geval – en betaalt de eigenaar van het bedrijfspand de rekening – dan is dit helaas niet mogelijk.

Maar als u als bedrijf moet overstappen naar een nieuwe zakelijke energieleverancier dan komen hier een aantal belangrijke administratieve taken bij kijken. U wilt alles zo goed mogelijk regelen, want dan bent u voor komende jaren voorzien van de beste kwaliteit en kunt u rekenen op de laagste kosten. Wij helpen u hier graag verder bij.

Bij Energie-zakelijk.nl vindt u alles voor bedrijven om aanzienlijk op zakelijke energie te besparen. De tips in dit artikel zullen u helpen uw energierekening te verlagen. Direct hulp bij besparen op uw zakelijke energierekening? Bekijk dan direct onze handige vergelijkingstool om het goedkoopste energiepakket voor uw bedrijf te vinden.

Een zakelijke energieleverancier kiezen

Als u naar een nieuw bedrijfspand verhuist dan zult u de eerste maanden al aanbiedingen van energieleveranciers ontvangen. Zij hebben gegevens over verhuizende bedrijven en springen natuurlijk graag in op deze kans om u een goed energiepakket aan te bieden. Maar niet iedere energieleverancier biedt dezelfde kwaliteit tegen lage prijzen, en u wilt voor uw bedrijf vanzelfsprekend het beste.

Een nieuwe zakelijke energieleverancier kiezen is gelukkig erg gemakkelijk. In plaats van in te gaan op de talloze aanbiedingen die u de komende maanden zult ontvangen, is het beter om gewoon via internet te vergelijken. De zakelijke energiemarkt is wat betreft prijzen de laatste jaren veel transparanter geworden, en daar kunt u als bedrijf de vruchten van plukken. U kunt gemakkelijk online zien welke kosten zakelijke energieleveranciers rekenen voor het energiepakket dat het beste bij uw situatie aansluit.

Een nieuw contract aanvragen

Bij een zakelijke energieleverancier is het noodzakelijk om een contract te ondertekenen. U wilt het beste voor uw bedrijf, daarom raden wij u altijd aan om geen langdurige contracten aan te gaan. Deze kunnen erin resulteren dat u de komende jaren aanzienlijk hogere prijzen voor uw zakelijke energieverbruik betaalt. U kunt in dit geval beter voor kortlopende contracten gaan, welke bijvoorbeeld voor een jaar vaststaan.

De korting die bij langdurige contracten wordt berekend is erg aantrekkelijk. De ontwikkelingen binnen de zakelijke energiemarkt gaan echter dusdanig snel dat er een mogelijkheid bestaat dat deze kosten van het langdurige contract binnen twee jaar al ruim boven de energiekosten bij een andere leverancier uitkomen. Dat wilt u zo veel mogelijk voorkomen, want u zit in dit geval nog voor jaren aan hetzelfde contract vast.

Deel dit artikel

Share on email
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook

Nu energie zakelijk vergelijken!

  • Stap nu over en bespaar tot €1000,- per jaar
  • Het duurt maar 1 minuut om de beste energiedeals te zien
  • Via onze site voordeliger dan direct bij de leverancier
  • Wij vergelijken 100% onafhankelijk
  • Duizenden bedrijven gingen jou voor!

Laatste blogs

Vrijblijvend advies nodig? Bel onze specialisten: 020 – 29 00 909