Hoe u als zakelijke partij gemakkelijk kunt overstappen in de energiemarkt

Veel bedrijven geven nog steeds een significant deel van de omzet uit aan energie. Dit is zonde, want in veel situaties kan er een aanzienlijk bedrag op de zakelijke energiekosten worden bespaard. Wij helpen u graag bij het verlagen van uw energierekening, en hebben hierom een handige zakelijke energievergelijker voor u opgesteld.

Overstappen binnen de zakelijke energiemarkt is vandaag de dag erg eenvoudig. U kunt als bedrijf zelf bepalen voor welke energieleverancier u kiest en welk energiepakket u bij deze leverancier afneemt. Zo wordt het nog gemakkelijker om maximaal op uw energiekosten te besparen.

Om u verder te helpen het beste energiecontract te vinden, beschrijven wij in dit artikel de mogelijkheden met betrekking tot zakelijke energie en de zakelijke energieleveranciers. Overstappen als zakelijke partij is tegenwoordig een fluitje van een cent.

Zoek eerst de juiste energieleverancier

Er zijn inmiddels meer dan 10 energieleveranciers actief op de zakelijke markt. Bekende partijen zoals Nuon en Essent bieden al jaren voor zowel consumenten als de zakelijke markt energiepakketten aan. En er zijn ook diverse energieleveranciers die zich uitsluitend op de zakelijke energiemarkt richten.

Het is van groot belang dat u de juiste energieleverancier uitkiest. Hierbij moet u onder andere letten op de wensen die u zelf heeft als u een energiepakket afsluit. Wilt u een bepaald aantal kWh afnemen dan is het belangrijk om een energieleverancier te kiezen die deze energie tegen een lage prijs kan leveren. Daarbij let u vanzelfsprekend ook op de kwaliteit en de reputatie van het energiebedrijf.

U wilt tenslotte niet te maken krijgen met storingen, want dit kan een groot effect op uw bedrijfsresultaat hebben. Hoe beter de energieleverancier, hoe kleiner de kans dat uw bedrijfsprocessen worden verstoord. Daarom raden wij u altijd aan om voor een energieleverancier te gaan die in de zakelijke energiemarkt als betrouwbare partij bekend staat.

Kies het beste energiepakket

Bij iedere energieleverancier kunt u kiezen uit verschillende zakelijke energiepakketten. Deze pakketten sluiten volledig aan bij de wensen die u als bedrijf heeft. Als u een hoog energieverbruik heeft dan gaat u over het algemeen voor het duurste pakket. Daarentegen kunnen kleinere bedrijven het beste voor de kleinere pakketten kiezen; deze richten zich op een laag energieverbruik en hiermee worden eenvoudig kosten bespaard.

De meeste energieleveranciers delen de energiepakketten op op basis van het energieverbruik. En hier hangen dan ook verschillende prijskaartjes aan vast. Naarmate het verbruik stijgt, dalen de gemiddelde kosten per kWh maar stijgen de kosten van het totale energiepakket.

Bij enkele energieleveranciers is het mogelijk om specifiek op basis van uw verbruik af te nemen. U betaalt dan een bepaald bedrag per kWh en zult uitsluitend betalen voor de zakelijke energie die u gebruikt. Dit helpt niet alleen kosten te besparen, maar stimuleert daarbij ook om minder energie te verbruiken. Tenslotte betaalt u op deze manier aanzienlijk minder naarmate uw energieverbruik daalt.

Gebruik onze energievergelijker om over te stappen

Bent u op zoek naar een goed energiepakket voor uw bedrijf? Gebruik dan altijd eerst onze energievergelijker. Deze biedt u direct duidelijkheid over de mogelijkheden met betrekking tot overstappen en kostenbesparing. Zo krijgt u altijd het juiste energiepakket en bent u altijd voorzien van de beste kwaliteit en prijs.

Deel dit artikel

Share on email
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook

Nu energie zakelijk vergelijken!

  • Stap nu over en bespaar tot €1000,- per jaar
  • Het duurt maar 1 minuut om de beste energiedeals te zien
  • Via onze site voordeliger dan direct bij de leverancier
  • Wij vergelijken 100% onafhankelijk
  • Duizenden bedrijven gingen jou voor!

Laatste blogs

Vrijblijvend advies nodig? Bel onze specialisten: 020 – 29 00 909