Hoe gebruikt u de energievergelijker voor MKB?

Hoe gebruikt u de energievergelijker voor MKB?

Picture of Annemieke
Annemieke
Leestijd: 2 min
2 min

MKB Nederland kent een groot aantal kostenposten. Energie dekt vaak het grootste deel van deze posten. Nederland kent relatief hoge energieprijzen, maar er zijn gelukkig manieren om flink op energie en de kosten hiervan te besparen.

Het is natuurlijk allereerst aan te raden om het verbruik binnen het bedrijf te verlagen. Er zijn talloze manieren om op energie te besparen. MKB Servicedesk heeft al een groot aantal artikelen over zakelijke energiebesparing gepubliceerd, waaronder dit artikel met 5 simpele tips.

Maar het is nog beter om uw zakelijke energiekosten gewoon via de leverancier te verlagen. In combinatie met energiebesparing kan een goedkoper energiecontract jaarlijks duizenden euro’s besparen. Dit betekent jaarlijks een winststijging van enkele duizenden euro’s, terwijl er weinig tijd en kosten tegenover staan.

Via de energievergelijker voor MKB is het bijzonder eenvoudig om te achterhalen welk energiepakket het beste bij uw onderneming past en welke energieleverancier hierbij de laagste prijzen hanteert. Wij hebben de energievergelijker opgezet om MKB te helpen bij het verlagen van de energiekosten en het verhogen van de jaarlijkse winst.

Maar nog niet iedereen weet hoe de energievergelijker voor MKB werkt. Wij leggen u in dit artikel daarom uit welke stappen u moet nemen om de vergelijker te gebruiken en hoe u binnen 60 seconden kunt achterhalen of en hoeveel u op uw huidige energiecontract gaat besparen.

De energievergelijker voor MKB gebruiken

Om de vergelijker te bekijken, verwijzen wij u graag naar onze hoofdpagina. Hier vindt u de energievergelijker. Om de vergelijker te gebruiken, hoeft u slechts de volgende stappen te volgen:

  1. Klik links bovenin op “Zakelijk” om uitsluitend zakelijke energieleveranciers en -pakketten met elkaar te vergelijken.
  2. Vul vervolgens de gevraagde informatie bij de 4 stappen in de vergelijker in. Hoe beter de informatie aansluit bij de realiteit, hoe eenvoudiger het voor ons wordt om u de juiste resultaten te tonen. Het kan daarom handig zijn om uw jaarlijkse energieverbruik er even bij te pakken, zodat u zeker weet dat u de juiste leveranciers en -pakketten te zien krijgt.
  3. Zodra u alle informatie heeft ingevuld, kunt u rechts onderin op “Bereken nu >>” klikken. Ons systeem bekijkt de informatie die u heeft ingevuld en zal zo snel mogelijk de resultaten tonen. Deze resultaten worden, zoals eerder aangegeven, perfect aangesloten op de informatie die u in de energievergelijker voor MKB heeft ingevuld.
  4. Op de volgende pagina ziet u de verschillende energiepakketten die relevant voor uw onderneming zijn, welke energieleverancier dit pakket aanbiedt en wat de geschatte maandelijkse kosten zullen zijn. Zo ziet u in één oogopslag of en hoeveel u op uw energiecontract kunt besparen.
  5. U kunt direct vanuit de energievergelijker naar de website van de desbetreffende energieleverancier gaan en het energiepakket afsluiten.
  6. Vervolgens worden alle belangrijke aspecten gewoon door de energieleverancier geregeld en hoeft u hier zelf niets meer aan te doen. Dit zorgt ervoor dat uw energiepakket al binnen enkele dagen wordt geactiveerd, zonder dat u enige overlast ondervindt. Voor u het weet bent u overgestapt en kunt u maand na maand flink op uw energiekosten gaan besparen.

Vanaf de start van Energie-Zakelijk.nl schrijft zij over alles wat met zakelijke energie te maken heeft. De uitdaging ligt bij haar in het leuk en begrijpelijk maken van de complexe energiemarkt. “Als een ondernemer na het lezen van mijn artikel denkt: daar heb ik wat aan! dan ben ik blij.”

Deel deze pagina

Inhoudsopgave

Nu energie zakelijk vergelijken!

Huur óf koop nu zonnepanelen

Bespaar met LED tot 80% op uw lichtverbruik

Joost - Energiespecialist

Vrijblijvend advies nodig?

Onze specialisten zijn hier om te helpen, elke werkdag van 08:30 uur – 17:30 uur.

5/5

8,9/10

Op basis van 1.700+ reviews

Ontvang het laatste energie nieuws en updates

Ook interessant voor u?