Hoe de energievergelijker zakelijk voordeel blijft opleveren

Hoe de energievergelijker zakelijk voordeel blijft opleveren

Picture of Annemieke
Annemieke
Leestijd: 2 min
2 min

De energievergelijker het is voor veel bedrijven al het ideale middel geweest om de energiekosten flink omlaag te brengen. Het is ook niet vreemd. De zakelijke energievergelijker is de snelste manier om te zien hoeveel u op dit moment op uw zakelijke energiecontract kunt besparen. En daar kunnen nog veel meer bedrijven voordeel uit halen. Het zakelijk voordeel dat bedrijven met de energievergelijker behalen kan oplopen tot maar liefst 10%. Dit is ontzettend aantrekkelijk voor bedrijven die op dit moment zoeken naar manieren om kosten te besparen. En dit verklaart waarom zoveel bedrijven er nog steeds graag gebruik van maken.

Zo levert de energievergelijker voordeel op

Normaal gesproken moet u urenlang van website naar website gaan om de prijzen en pakketten van zakelijke energieleveranciers te bekijken. Dit zorgt al snel voor een hoge investering aan tijd. Het is vervelend om alle informatie op te zoeken, te noteren en vervolgens alles te vergelijken. En juist op dit vlak zorgt de zakelijke energievergelijker voor ontzettend veel tijdswinst.

Want u hoeft alleen uw huidige verbruik en enkele gegevens in te vullen. Vervolgens berekent de zakelijke energievergelijker welke energiebedrijven en -pakketten het meest interessant zijn. Deze pakketten zijn geselecteerd op basis van prijs, kwaliteit en service. Zo weet u dus bij ieder pakket dat het altijd de beste optie voor uw bedrijf zal zijn. En daar plukt u al snel de vruchten van.

Want u kunt het energiecontract ook weer direct vanuit de energievergelijker afsluiten. En dat betekent nog meer voordeel. Het afsluiten van een energiecontract gaat normaal gesproken gepaard met een lang telefoongesprek, veel besprekingen over voorwaarden en telefoontjes waarin de leverancier u extra dienst probeert te verkopen. Dat is bij de online zakelijke energievergelijker gelukkig helemaal anders.

De besparing op basis van tijd is al groot, maar op basis van kosten gaat u nog veel meer besparen. Hier leest u in de volgende alinea meer over.

Kosten besparen met de zakelijke energievergelijker

Bedenkt u eens hoeveel u op dit moment uitgeeft aan uw zakelijke energiecontract. De kans is groot dat u hier niet helemaal van op de hoogte bent. En dat maakt besparen op uw huidige energiecontract al lastig: u moet op basis van nieuwe prijzen kunnen zien of u ook wel echt zult gaan besparen.

De energievergelijker geeft u altijd de goedkoopste optie voor uw situatie. Dit wordt specifiek op uw verbruik berekend. Zo weet u dus zeker dat dit ook echt tegenover uw huidige kosten en energieleverancier zal staan. U krijgt wat u altijd gewend was, maar goed voortaan aanzienlijk minder betalen.

Daarbij helpt de zakelijke energievergelijker ook om extra diensten zoals groene stroom toegankelijker te maken. Bij iedere energieleverancier wordt aangegeven of zij groene stroom gebruiken. Dit is een bijzonder eenvoudige manier om de duurzaamheid vanuit uw onderneming te verhogen en zo ook weer extra kosten te besparen.

Maak daarom direct gebruik van onze zakelijke energievergelijker en kijk hoeveel u ieder jaar kunt besparen. Vul alle informatie in en onze vergelijker doet de rest. Zo bespaart u tot wel 10% op uw huidige energiecontract en ook nog eens ontzettend veel tijd.

Vanaf de start van Energie-Zakelijk.nl schrijft zij over alles wat met zakelijke energie te maken heeft. De uitdaging ligt bij haar in het leuk en begrijpelijk maken van de complexe energiemarkt. “Als een ondernemer na het lezen van mijn artikel denkt: daar heb ik wat aan! dan ben ik blij.”

Deel deze pagina

Inhoudsopgave

Nu energie zakelijk vergelijken!

Huur óf koop nu zonnepanelen

Bespaar met LED tot 80% op uw lichtverbruik

Joost - Energiespecialist

Vrijblijvend advies nodig?

Onze specialisten zijn hier om te helpen, elke werkdag van 08:30 uur – 17:30 uur.

5/5

8,9/10

Op basis van 1.700+ reviews

Ontvang het laatste energie nieuws en updates

Ook interessant voor u?