Energieleverancier Eon steeds duurzamer

Energieleverancier Eon steeds duurzamer

Picture of Annemieke
Annemieke
Leestijd: < 1 min
< 1 min

Energieleverancier Eon wil steeds duurzamer worden, zegt het duitse bedrijf. Eon heeft nu al meerdere energiecentrales in nederland, maar gata een extra centrale bouwen op de Maasvlakte. deze kolencentrale zal de oude op termijn vervangen. Om duurzamer te worden, wordt Eon opgesplitst in twee verschillende energiebedrijven en zal het zich meer gaan richten op duurzame energie in plaats van kernenergie. kernenergie wordt in Duitsland bijna volledig uitgefaseerd.

Eon geeft aan dat er grote wijzigingen in de energiemarkt plaatsvinden en de opsplitsing dus de enige manier is om zich voor te bereiden op de toekomst.

De energieprijzen zijn op dit moment zo laag, dat de vele energiecentrales niet rendabel zijn. Energieleveranciers als Nuon/Vattenfall en Essent/RWE sluiten al meerdere energiecentrales.

Bron: NRC.nl

Energie vergelijken zakelijk

Omdat de energieprijzen zo historisch laag zijn, is het vergelijken van energieprijzen nu zeer rendabel. En energie vergelijken zakelijk doe je op Energie-zakelijk.nl !

Vanaf de start van Energie-Zakelijk.nl schrijft zij over alles wat met zakelijke energie te maken heeft. De uitdaging ligt bij haar in het leuk en begrijpelijk maken van de complexe energiemarkt. “Als een ondernemer na het lezen van mijn artikel denkt: daar heb ik wat aan! dan ben ik blij.”

Deel deze pagina

Inhoudsopgave

Nu energie zakelijk vergelijken!

Huur óf koop nu zonnepanelen

Bespaar met LED tot 80% op uw lichtverbruik

Joost - Energiespecialist

Vrijblijvend advies nodig?

Onze specialisten zijn hier om te helpen, elke werkdag van 08:30 uur – 17:30 uur.

5/5

8,9/10

Op basis van 1.700+ reviews

Ontvang het laatste energie nieuws en updates

Ook interessant voor u?