Deze zakelijke energiepakketten besparen u gegarandeerd geld

Deze zakelijke energiepakketten besparen u gegarandeerd geld

Annemieke
Annemieke
Leestijd: 2 min
2 min

Op zoek naar een goedkoper zakelijk energiepakket om jaarlijks te besparen op uw energiekosten? Wij zetten de beste pakketten voor u op een rijtje zodat u direct het juiste pakket kunt kiezen. Voor iedere soort onderneming worden meerdere pakketen beschreven, of u nu een grootverbruiker bent of het beste pakket zoekt voor uw kantoor aan huis.

Volledig op maat uitzoeken wat het meest voordelige energiepakket is in uw situatie? Bekijk onze handige zakelijke energievergelijker.

Zakelijke energiepakketten grootverbruikers

MKB Groene Stroom & Gas

Electrabel biedt allerlei energiepakketten voor MKB. De pakketten zijn afgestemd op het gebruik binnen de onderneming en u betaalt hierdoor uitsluitend voor wat u echt gebruikt. De duurzaamheid van dit pakket ligt zeer hoog. Groene stroom is op dit moment de meest duurzame manier om energie te gebruiken.

De groene stroom van Electrabel wordt opgewerkt met windenergie en zonenergie in Nederland en andere Europese landen. De gemiddelde maandprijs ligt net boven €1.000 en staat voor 3 jaar vast.

Bekijk het pakket

Zakelijk Stroom en Gas

De Nederlandse Energiemaatschappij biedt ook voor zakelijke partijen goedkope pakketten. De energieleverancier heeft al voor grote besparingen op de energiemarkt voor consumenten gezorgd. Met dit zakelijke energiepakket helpt NLE kleine en middelgrote bedrijven in kantoorpanden geld besparen. De gemiddelde besparing ligt op ruim duizend euro per jaar in vergelijking met andere energieleveranciers.

De maandprijs ligt hoger dan het MKB-pakket van Electrabel. De prijs voor dit pakket staat 3 jaar vast.

Bekijk het pakket

Zakelijk groen met Zekerheidsgarantie

Essent heeft een eigen groene energie-pakket voor zakelijke grootverbruikers. De prijzen voor dit contract staan 1 jaar vast. Dit is minder lang dan de vergelijkbare energieleveranciers. Deze hanteren gemiddeld 3 jaar een vaste energieprijs.

Bij het afsluiten van het Zakelijk groen-pakket van Essent krijgen klanten een zekerheidgarantie dat de prijzen het eerste jaar niet zullen stijgen. De energieleverancier biedt ook andere zakelijke energiepakketten met een langere contractduur en dezelfde voorwaarden. De maandprijs voor dit pakket ligt 10% hoger dan het pakket van Electrabel.

Bekijk het pakket

Zakelijke energiepakketten kleinverbruik

Zakelijk groen met zekerheidsgarantie

Voor ZZP’ers en eenmanszaken is het energiepakket van Essent de goedkoopste optie. Hierbij krijgen klanten de zekerheidsgarantie dat de energieprijzen het eerste jaar vast staan. Nieuwe klanten krijgen daarbij een welkomstkorting van €150.

Dit pakket bestaat uit groene stroom en gas. De maandprijs ligt op 230 euro voor kleinverbruikers. Na het eerste jaar kunnen de prijzen veranderen.

Bekijk het pakket

MKB Groene stroom & Gas

Met dit pakket van Electrabel besparen kleinverbruikers veel geld vergeleken met andere energieleveranciers. De prijzen voor dit contract staan 3 jaar vast. Electrabel is een van de weinige energieleveranciers die deze aantrekkelijke contractduur aanbiedt.

Dit zakelijke energiepakket is voor ZZP’ers en eenmanszaken gemiddeld 5-15% goedkoper dan bij andere energieleveranciers. De maandprijs is €240. Nieuwe klanten krijgen geen welkomstkorting zoals Essent biedt maar zullen drie jaar lang gebruik kunnen maken van het actietarief.

Bekijk het pakket

Zakelijk PrijsZekerGarantie Stroom & Gas

Het zakelijke energiepakket van EnergieDirect is de goedkoopste optie voor bedrijven die geen groene stroom willen. Het pakket biedt grijze stroom en gas. Het contract staat voor 1 jaar vast. Na het eerste jaar kunnen de prijzen variëren.

Nieuwe zakelijke klanten krijgen bij EnergieDirect een welkomstkorting van €100. De maandprijs voor dit pakket ligt op €240.

Bekijk het pakket

Vanaf de start van Energie-Zakelijk.nl schrijft zij over alles wat met zakelijke energie te maken heeft. De uitdaging ligt bij haar in het leuk en begrijpelijk maken van de complexe energiemarkt. “Als een ondernemer na het lezen van mijn artikel denkt: daar heb ik wat aan! dan ben ik blij.”

Deel deze pagina

Inhoudsopgave

Nu energie zakelijk vergelijken!

Huur óf koop nu zonnepanelen

Bespaar met LED tot 80% op uw lichtverbruik

Joost - Energiespecialist

Vrijblijvend advies nodig?

Onze specialisten zijn hier om te helpen, elke werkdag van 08:30 uur – 17:30 uur.

5/5

8,9/10

Op basis van 1.700+ reviews

Ontvang het laatste energie nieuws en updates

Ook interessant voor u?