Bij welke zakelijke energieleverancier kunt u nu echt het beste terecht?

Bij welke zakelijke energieleverancier kunt u nu echt het beste terecht?

Picture of Annemieke
Annemieke
Leestijd: 2 min
2 min

Het afsluiten van een zakelijk energiepakket is voor veel bedrijven nog steeds een grote stap. Er komen talloze factoren bij het afsluiten kijken, waaronder de manier waarop het zakelijke energiepakket is samengesteld. Het is dan ook niet vreemd dat steeds meer bedrijven op zoek zijn naar een kortere weg: direct zien welke zakelijke energieleverancier het best bij hun situatie aansluit.

En dat is met enkele tientallen zakelijke energieleveranciers allang niet zo gemakkelijk meer. Het feit dat er steeds meer zakelijke partijen op de energiemarkt komen is ontzettend voordelig, want het leidt tot een daling in prijs op het moment dat u een energiepakket gaat afsluiten. Maar het heeft het de afgelopen jaren niet eenvoudiger gemaakt op het moment dat er een energieleverancier gekozen moet worden.

Want wat maakt een zakelijke energieleverancier nu het meest geschikt? Dat is voor ieder bedrijf en voor iedere zakelijke energieleverancier weer anders. Het maakt voor veel bedrijven echter wel uit wat er binnen het energiepakket wordt opgenomen, vooral als er gekeken wordt naar het verbruik. Daarom geven wij u in dit artikel enkele gegevens die invloed hebben op de vraag welke zakelijke energieleverancier het meest geschikt is.

De opbouw van het beste energiepakket voor uw organisatie

Bij het zoeken naar de beste zakelijke energieleverancier is het energiepakket altijd het meest essentieel binnen de basis. Iedere energieleverancier hanteert andere voorwaarden en prijzen binnen verschillende energiepakketten. Het is dus een hele taak om uit te zoeken per energieleverancier welke pakketten er worden aangeboden.

Gelukkig is het bijzonder eenvoudig om alles in één overzicht te zien, op basis van uw eigen verbruik en enkele aanvullende gegevens. Met onze zakelijke energievergelijker kunt u in een handomdraai zien welke zakelijke energieleverancier en welk zakelijk energiepakket het beste bij uw situatie zal aansluiten.

Let altijd op de service bij uw nieuwe energieleverancier

Energie afnemen draait niet alleen om het verkrijgen van stroom en gas en het betalen van de rekening. Mochten er problemen zijn met uw energievoorzieningen dan is het noodzakelijk om snel een oplossing aangeboden te krijgen. Dit betekent dat u eerst contact moet opnemen met uw energieleverancier, welke iemand moet sturen. Het is prettig als dit zo snel mogelijk geregeld wordt, zodat uw bedrijfsprocessen gewoon kunnen blijven lopen. Het is dan ook van belang dat u weet op welke service u kunt rekenen bij de zakelijke energieleverancier.

U kunt hiervoor het beste de recensies en meningen van anderen in de gaten houden. Een groot aantal zakelijke energieleveranciers biedt inmiddels al openbare reviews aan, waarbij andere klanten aangeven wat zij van de diensten en de service vinden. Op basis van deze reviews kunt u al snel inschatten hoe het is gesteld met de service van dit bedrijf.

Er is er maar één de beste

Voor ieder bedrijf is er altijd een juiste zakelijke energieleverancier. Het hangt toch nog steeds af van de specifieke eisen en wensen die u zelf heeft. Als u een grote waarde aan service hecht dan zult u jaarlijks wat meer aan de zakelijke energieleverancier betalen. Bent u echter volledig gefocust op een zo laag mogelijke prijs, dan is er weer een andere zakelijke energieleverancier die maximaal bij uw situatie aansluit.

Vanaf de start van Energie-Zakelijk.nl schrijft zij over alles wat met zakelijke energie te maken heeft. De uitdaging ligt bij haar in het leuk en begrijpelijk maken van de complexe energiemarkt. “Als een ondernemer na het lezen van mijn artikel denkt: daar heb ik wat aan! dan ben ik blij.”

Deel deze pagina

Inhoudsopgave

Nu energie zakelijk vergelijken!

Huur óf koop nu zonnepanelen

Bespaar met LED tot 80% op uw lichtverbruik

Joost - Energiespecialist

Vrijblijvend advies nodig?

Onze specialisten zijn hier om te helpen, elke werkdag van 08:30 uur – 17:30 uur.

5/5

8,9/10

Op basis van 1.700+ reviews

Ontvang het laatste energie nieuws en updates

Ook interessant voor u?