E.ON zakelijke energie

E.ON Zakelijk

Sinds 2018 is E.ON overgenomen door Eneco. Dit betekent dat klanten van E.ON zakelijk sindsdien energie van Eneco ontvangen. 

Als kleinzakelijke of grootzakelijke energieklant heb je ontzettend veel keuze wat betreft een zakelijk energiecontract. De kans is groot dat je in je zoektocht terecht komt bij de mogelijkheid van E.ON zakelijk. Dit energiebedrijf is met een hoofdkantoor in Essen (Duitsland) namelijk een van de grootste energieleveranciers van heel Europa. Maar liefst 70.000 mensen doen er alles aan om meer dan 50 miljoen klanten verspreid over Europa te voorzien van energie(producten). Bij E.ON staat de klant voorop: of je nu een zakelijke of particuliere klant bent.

Wat je moet weten over E.ON Zakelijk

E.ON is een groot energiebedrijf dat gevestigd is in Duitsland. Het nutsbedrijf ontstond in 2000 toen de VEBA en de VIAG fuseerden. Al gauw werd E.ON een belangrijke speler op de energiemarkt. Sinds 2000 is het energiebedrijf ook al actief op de Nederlandse markt voor gas en elektriciteit. Zowel E.ON energie zakelijk als op particulier gebied kreeg het bedrijf ontzettend veel afnemers. In 2016 werd een groot deel van de activiteiten van E.ON afgestoten aan het Duitse Uniper, eveneens een energiebedrijf. 2018 was het jaar waarin E.ON werd overgenomen door het bekende Eneco. Klanten van E.ON horen vandaag de dag automatisch bij Eneco.

Door de jaren heen zijn er flink wat plannen gemaakt voor de toekomst van zakelijke energie, met name door de overname van Eneco. E.ON zet zich hierbij in voor een betere en meer duurzame wereld met energie als schone brandstof. Het schoner maken van energie staat bijvoorbeeld hoog in het vaandel, evenals het belang van de klant. Die factoren gaan hand in hand met het digitaliseren van energietransitie en het beschermen van het klimaat. Als zakelijke klant met duurzame ideeën en toekomstperspectieven zit je bij E.ON zakelijk dus zonder twijfels helemaal op de juiste plek.

Duurzame energie E.ON grootzakelijk en kleinzakelijk

E.ON zakelijk investeert namelijk in groene energie. Dit doen ze voornamelijk door te investeren in windenergie, waarmee het bedrijf al enkele jaren aan de top staat in Europa. Wat hierbij opvalt, is dat het één het ander niet uitsluit. Waar de meeste andere energiebedrijven grijze energie totaal afstoten wanneer ze aan de slag gaan met groene stroom werkt het bij E.ON zakelijk juist anders. Zij pakken het juist zo aan dat grijze en groene stroom elkaar kunnen aanvullen. Volgens E.ON zijn traditionele manieren van energie opwekken juist nodig om de transitie naar duurzame stroom te maken. Denk hierbij onder andere aan gas- en kolencentrales.

Het maakt niet uit of je op zoek bent naar E.ON grootzakelijk of juist een kleinzakelijk energiecontract moet hebben: bij E.ON is er voor iedere zakelijke klant een passend contract te vinden. Het bedrijf is niet voor niets een van de marktleiders op het gebied van energie in Europa. Omdat E.ON in 2018 is overgenomen door Eneco krijg je in ieder geval de garantie dat je profiteert van duurzame energie. Eerder was dit bij E.ON minder tot niet het geval. Voor deze overstap werd het energiebedrijf nog gerekend tot de minst duurzame energieleveranciers van Europa. Gelukkig is dat vandaag de dag niet meer het geval en kun je hier gewoon terecht voor een verantwoorde mix aan stroom met een duurzaam karakter.

Voordelen van E.ON energie zakelijk

Nu vraag je je misschien af wat precies de voordelen zijn van een zakelijk energiecontract afnemen bij E.ON zakelijk. Een van de zaken waarmee dit energiebedrijf zich onderscheidt van andere leveranciers is dat ze de krachten van grijze en groene energie bundelen om zo tot een nóg betere en betaalbare vorm van stroom te komen. Het fijne hiervan is dat je voor 100% groene energie geen extra geld hoeft te betalen. Andere voordelen van E.ON Zakelijk zijn onder andere:

 1. Als nieuwe klant profiteer je altijd van welkomstpremies en actietarieven.
 2. Door zakelijke energiecontracten bij E.ON te vergelijken vind je altijd de beste energiedeal voor jouw situatie.
 3. De overstapservice van E.ON wordt beoordeeld met een 10. Het hele proces van overstappen wordt eenvoudig en snel voor je geregeld.
 4. Bij E.ON zakelijk profiteer je altijd van een snelle en goede klantenservice.
 5. Bij E.ON kies je voor een energiecontract van 1, 2 of 3 jaar – wat het beste bij jouw bedrijf past.
 6. Je hebt de keuze uit een energiecontract met een vast tarief of met een flexibel energietarief. Bij een vast energietarief staan de energieprijzen vast en bij een flexibel tarief profiteer je van wisselende prijzen.

Adres Eneco Zakelijk (Eneco heeft E.ON overgenomen)

 • Eneco Zakelijk
 • Postbus 1014
 • 3000 BA Rotterdam
   
   

Opzeggen Budget Energie Zakelijk

Wilt u het zakelijk energiecontract bij E.ON/Eneco opzeggen? Bel ons en we helpen u hierbij. 

Deel deze pagina

Nu energie zakelijk vergelijken!

Joost - Energiespecialist

Vrijblijvend advies nodig?

Onze specialisten zijn hier om te helpen, elke werkdag van 08:30 uur – 17:30 uur.

5/5

8,9/10

Op basis van 1.700+ reviews

Vrijblijvend advies nodig?

Onze specialisten zijn er om u te helpen op de traditionele werkdagen en tijden.

Telefonisch

Wij doen niet aan lange wachtrijen.

Terugbelverzoek

Wij bellen u op het door u aangegeven tijdstip.

Live chat

Chat direct met een van onze specialisten.

Deze ondernemers hebben allemaal hun
scherpste zakelijke aanbod bekeken